Micro-Link

Micro-Link ponovno Najbolji poslodavac

12.12.2023.

Micro-Link je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Najbolji poslodavac proglašen najboljim poslodavcem u kategoriji proizvodnih tvrtki. Nagrada Najbolji poslodavac temeljena je na istraživanju zadovoljstva zaposlenika provedenom od strane portala Moj Posao.

Micro-Link sponzor nagrade Zlatko Smrkić

10.07.2023.

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, u četvrtak, 6. srpnja 2023. na Zavodu za komunikacijske i svemirske tehnologije održane su prezentacije diplomskih radova koji su ušli u izbor za Nagradu Zlatko Smrkić.

Micro-Linku uručen napredni MAMFORCE Grow standard

25.05.2023.

Kao rezultat unapređenja organizacije u sklopu projekta uvođenja MAMFORCE standarda, Micro-Link je postao ponosni nositelj naprednog standarda MAMFORCE Grow, što je veliko priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima sukladno DEI načelima.

ASDA 2023 – napredna rješenja za obrambenu industriju

08.05.2023.

Tvrtka Micro-Link zajedno sa svojim partnerima sudjelovala je na međunarodnoj izložbi ASDA (Adriatic Sea Defence & Aerospace Exhibition and Conference - ASDA) posvećenoj obrani, zrakoplovstvu, kibernetičkoj obrani i domovinskoj sigurnosti koja se održala u Zadru od 3. do 5. svibnja 2023.

Micro-Link dobitnik MAMFORCE standarda

08.11.2022.

Tvrtka Micro-Link je dobitnik MAMFORCE standarda i ponosno se uključuje u društvo poslodavaca jednakih mogućnosti. Micro-Link je prepoznao vrijednosti i koristi implementacije MAMFORCE standarda za unapređenje poslovnih politika i procesa koji podržavaju jednakost prilika, osiguravaju pravičnost, potiču inovativnost te vode boljoj produktivnosti.

Micro-Link zlatni sponzor i Wi-Fi tehnološki partner Adria Security Summita

10.10.2022.

Najveća godišnja konferencija i izložba sigurnosne industrije u regiji "Adria Security Summit 2022" održana je 5. i 6. listopada 2022. u Zagrebu, na Zagrebačkom velesajmu.

Tvrtka Micro-Link bila je Zlatni sponzor konferencije i službeni pružatelj Wi-Fi usluge za Adria Security Summit, te je osim predstavljanja na izložbenom prostoru aktivno doprinijela konferencijskom dijelu Summita stručnim predavanjima o sigurnosnim tehnologijama i eventom za korisnike.

Micro-Link sponzor nagrade Zlatko Smrkić za najbolji diplomski rad

15.07.2022.

​Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 8. srpnja 2022. na Zavodu za komunikacijske i svemirske tehnologije dodijeljena je nagrada Zlatko Smrkić koju je osvojio Matej Testen s diplomskim radom na temu Dizajn i testiranje kamere razvijene na platformi Raspberry Pi, izrađenim pod mentorstvom prof. dr. sc. Sonje Grgić.
vrh stranice