Sigurnosna rješenja

Sigurnosna rješenja u ponudi tvrtke MICRO-LINK sadrže klasična NF firewall i rješenja za sigurnost krajnjih uređaja koji su prva linija obrane današnjih mreža, računala i poslužitelja. Za kompleksnije ugroze postoje napredna rješenja sigurnosna dedicirana za sigurnost web i mail komunikacije ili rješenja za zaštitu od APT napada koja se baziraju na sandboxingu, te DLP rješenja koja tvrtke osiguravaju od gubitka ili krađe povjerljivih datoteka.
 
U mogućnosti smo poslovnim korisnicima ponuditi i rješenja za video nadzor te registrofone koji snimaju glasovnu komunikaciju, te u naprednim varijantama objedinjuju i video, fotografije i CAD/GIS sustave.
 
 
Sustavi za video nadzor i analitiku

Kamere i senzori

Kamere vrhunskih tehnologija s ugrađenim senzorima, uz primjenu IR i LightCatcher ™ tehnologija za poboljšanje vidljivosti u okruženjima sa smanjenom osvijetljenošću i pogled od 360° za široku pokrivenost s manjim brojem kamera.

Body-worn kamere

Mobilno rješenje video zaštite koje štiti ljude i omogućuje nadzor lokacija koje možda nisu dostupne fiksnim kamerama. Kamere za nošenje na radnoj odjeći snimaju visokokvalitetni audio i video iz perspektive korisnika.

Neprimjetna integracija s postojećom infrastrukturom za upravljanje video zapisima putem Wi-Fi mreže omogućuje nadzor u stvarnom vremenu.

Video infrastruktura

Kvalitetna video infrastruktura omogućuje povezivanje od samo nekoliko kamera za nadzor (primjerice izloga), do tisuće kamera za osiguranje većeg područja. Upotreba cjelovitog rješenja pruža razne mogućnosti poput lakšeg nadzora cjelokupnog sustava, pohrane video i audio zapisa. Avigilon mrežni video snimači i uređaji unaprijed su konfigurirani za poboljšane performanse sustava kako bi vam uštedjeli vrijeme tijekom postavljanja.

Softver za nadzor i upravljanje

Rješenja za upravljanje videozapisima pružaju nadzor i integraciju alata s omogućenom AI tehnologijom koji pomažu da kritični događaji ne prođu nezapaženo. Podržavaju integraciju fiksnih kamera kao i body-worn kamera. Omogućuju prikaz stanja u stvarnom vremenu kao i pohranu video i audio zapisa.

Kontrola pristupa

Sustav upravljanja kontrolom pristupa (eng. Access control management – ACM) je sustav kontrole fizičkog pristupa, osmišljen za efikasniju zaštitu zaposlenika i imovine, koji istovremeno omogućava fleksibilnost daljinske kontrole i obavještavanja.

Neprimjetno se integrira sa softverom za nadzor i upravljanje kako bi vam pružio snažno i objedinjeno sigurnosno rješenje koje pomaže u proaktivnom nadzoru.

vrh stranice