Zdravstvo

Privatna komunikacija za hitnu pomoć

Za hitne medicinske timove koji vrše intervencije u opasnim uvjetima koji uključuju incidente s opasnim tvarima i u okruženjima s opasnostima od kemijske, biološke i radijacijske izloženosti, implementirana je privatna TETRA mreža koja uključuje robusne i otporne komunikacijske uređaje te omogućuje zaposlenicima nesmetan i siguran rad u kritičnim situacijama.

Širokopojasni pristup Internetu u bolnicama

Za bežični širokopojasni pristup Internetu i privatnu Wi-Fi mrežu u bolnici implementirana je kvalitetna Wi-Fi mreža koja odolijeva interferencijama ostalih radio uređaja, a zaposlenicima osigurava velike brzine prijenosa podataka i omogućuje brzi dohvat potrebne dokumentacije o pacijentima unutar lokalne mreže.

Case Study:

Praćenje kretanja pacijenata

Za potrebe praćenje pacijenata koji pate od dezorijentacije u prostoru bolnice i oko nje, implementirani su bežični uređaji kojima je osigurana kvalitetna pokrivenost bežičnim signalom i lakše lociranje svakog pacijenta.

Nadzor sustava za prikupljanje podataka

Implementacijom sustava za nadzor koji nudi detaljno praćenje baza podataka, servisa i komponenti IT sustava koji se koristi za klinička ispitivanja omogućeno je centralizirano nadgledanje i praćenje kompletnog sustava te otkrivanje potencijalnih problema i kvarova.
vrh stranice