Micro-Link sponzor nagrade Zlatko Smrkić za najbolji diplomski rad

15.07.2022.

​Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 8. srpnja 2022. na Zavodu za komunikacijske i svemirske tehnologije dodijeljena je nagrada Zlatko Smrkić koju je osvojio Matej Testen s diplomskim radom na temu Dizajn i testiranje kamere razvijene na platformi Raspberry Pi, izrađenim pod mentorstvom prof. dr. sc. Sonje Grgić.
Nagrada se dodjeljuje za najbolji diplomski rad tekuće akademske godine izrađen na Zavodu za komunikacijske i svemirske tehnologije Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Micro-Link već je tradicionalno jedan od sponzora ove nagrade za najbolje studente profila Bežične komunikacije, zajedno s tvrtkama, Hrvatski Telekom d.d., Atlantic grupa d.d., Croatel d.o.o. i Makroja d.o.o.

Za sudjelovanje su se mogli prijaviti studenti koji su izrađivali diplomski rad u ljetnom semestru tekuće akademske godine na profilu Bežične komunikacijske tehnologije ili im je mentor bio sa Zavoda za komunikacijske i svemirske tehnologije.

Prezentacija diplomskih radova Zavoda za komunikacijske i svemirske tehnologije je godišnje okupljanje profesora, gospodarstvenika i studenata na kojem studenti imaju mogućnost prezentirati rezultate svojih diplomskih radova te ostvariti interakciju s poduzetnicima i gospodarstvenicima.

Predstavnici tvrke Micro-Link na ovoj svečanosti bili su direktorica Lana Janković Darapi i Krunoslav Sabo, inženjer komunikacijskih sustava.
vrh stranice