Turizam i hotelijerstvo

Organizacija evenata – Wi-Fi za pristup Internetu

Za potrebe bežičnog pristupa Internetu prilikom organizacije velikih događanja i evenata implementira se Wi-Fi mreža visoke propusnosti s maksimalnom pokrivenošću signalom koja omogućuje veliki broj istovremenih spajanja klijentskih uređaja.
 
Usluga:

Wi-Fi mreža u hotelima

U hotelima gdje je širokopojasni pristup Internetu jedna od glavnih pogodnosti za goste hotela, posebice na događajima koji se odvijaju u velikim dvoranama s mnogo ljudi, zbog zadovoljstva gostiju iznimno je važno implementirati kvalitetnu Wi-Fi mrežu koja odgovara postavljenim zahtjevima. Uz pomoć profesionalnog radio planiranja i korištenjem kvalitetnih Wi-Fi uređaja implementirana je Wi-Fi mreža s optimalnim brojem pristupnih točaka koja omogućuje svim gostima hotela kvalitetnu širokopojasnu vezu prema Internetu bez obzira na trenutni broj gostiju u hotelu.

Case Study:

Prikupljanje analitičkih podataka o korisnicima Wi-Fi mreže

Kao nadogradnju funkcionalnosti Wi-Fi mreže moguće je implementirati i analitički softver koji omogućuje prikupljanje podataka o gostima prilikom spajanja na mrežu u svrhu bolje i kvalitetnije ponude prilagođene gostima (npr. za potrebe shopping centara, restorana, hotela, itd.).

Case Study:

Kontrola i upravljanje snježnim topovima

Za poboljšanje ugođaja korisnika i optimizaciju troškova održavanja skijališta, implementirana je mreža digitalnih radio modema koja omogućuje daljinsko upravljanje snježnim topovima i u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima.

Case Study:
vrh stranice