Micro-Link ponovno Najbolji poslodavac

12.12.2023.

Micro-Link je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Najbolji poslodavac proglašen najboljim poslodavcem u kategoriji proizvodnih tvrtki. Nagrada Najbolji poslodavac temeljena je na istraživanju zadovoljstva zaposlenika provedenom od strane portala Moj Posao.
Nakon MAMFORCE Grow standarda, još jedno značajno priznanje za upravljanje ljudskim resursima stiglo je u ruke Micro-Linka, i to ono najvrednije priznanje za svakog poslodavca – temeljeno na ocjeni zaposlenika tvrtke. 

S ponosom se možemo pohvaliti da je Micro-Link ponovno osvojio titulu Najboljeg poslodavca, ovoga puta u kategoriji proizvodnih tvrtki. Nagrada Najbolji poslodavac temeljena je na rezultatima Pulser – Istraživanja zadovoljstva zaposlenika provedenom od strane portala Moj Posao (član Alma Career grupacije). Svečana dodjela nagrada Najbolji poslodavac za 2023. godinu održala se u ponedjeljak, 11.12.2023. u hotelu Zonar.

Kroz istraživanje smo dobili mogućnosti uvida u zadovoljstvo naših zaposlenih i smatramo da je pravo blago unutar tvrtke imati zaposlenike koji su vrlo visoko ocijenili kategorije “radni uvjeti“, „posvećenost poslu“ i „izazovnost radnih zadataka“ što ukazuje da uz ugodno radno okruženje naši zaposlenici imaju i fokus na profesionalnu izvrsnost.

Dobivanje ovog priznanja vidimo kao potvrdu našeg nastojanja da se svim zaposlenicima omogući kvalitetno, kreativno i poticajno radno okruženje kroz organizacijsku kulturu koja potiče zajedništvo i timski rad te razvoj osobnih i profesionalnih potencijala. Izuzetno smo ponosni na ostvarene izvrsne rezultate, a najviše na to što se najbolje ocijenjene kategorije od strane naših zaposlenika poklapaju s ključnim vrijednostima koje njegujemo u našoj tvrtki. 

Sudjelujemo u istraživanju portala Moj Posao već pet godina i vrlo je motivirajuće vidjeti da nam iz godine u godinu raste postotak angažiranih zaposlenika i promotora tvrtke. Isto tako, veseli nas saznanje da imamo 0% nemotiviranih zaposlenika i potrudit ćemo se da tako i ostane. To je svakako neprocjenjiva potvrda da nastavimo putem inovativnosti, individualnog pristupa te fleksibilnosti njegujući i nadalje kulturu inkluzivnosti, pravičnosti i jednakosti.“, komentirala je Lana Janković Darapi, direktorica Micro–Linka.
vrh stranice