Micro-Link zlatni sponzor i Wi-Fi tehnološki partner Adria Security Summita

10.10.2022.

Najveća godišnja konferencija i izložba sigurnosne industrije u regiji "Adria Security Summit 2022" održana je 5. i 6. listopada 2022. u Zagrebu, na Zagrebačkom velesajmu.

Tvrtka Micro-Link bila je Zlatni sponzor konferencije i službeni pružatelj Wi-Fi usluge za Adria Security Summit, te je osim predstavljanja na izložbenom prostoru aktivno doprinijela konferencijskom dijelu Summita stručnim predavanjima o sigurnosnim tehnologijama i eventom za korisnike.
Adria Security Summit se svake godine održava u drugoj zemlji regije i idealno je mjesto za razmjenu ideja i iskustva o suvremenim sigurnosnim i tehnološkim izazovima te razvoju na području javne sigurnosti, tehničke zaštite, pametnih gradova, ICT-a, IoT-a, AI-a. Ove godine na Summitu je sudjelovalo preko 130 izlagača, a posjetilo ga je 2.500 posjetitelja iz 40 država regije i svijeta.

Na zajedničkom izložbenom prostoru tvrtki Motorola Solutions i Micro-Link bila su predstavljena napredna sigurnosna i komunikacijska rješenja namijenjena za unaprjeđenje poslovanja u područjima javne sigurnosti i žurnih službi, energetike, industrije, pametnih gradova i transporta.

Rješenje koje je izazvalo najviše zanimanja posjetitelja je jedinstveni koncept Motorole pod nazivom Safety Reimagined - cjeloviti ekosustav tehnoloških rješenja za sigurnost koji integrira govor, video, podatke i analitiku u jednu povezanu platformu. Predstavljen je i portfolio privatnih i javnih mobilnih mreža (DMR, TETRA) za kritične komunikacije i privatnih LTE / 5G mreža, uz platformu za integraciju privatnih mobilnih mreža s mobilnim širokopojasnim mrežama te rješenje za interkonekciju različitih komunikacijskih tehnologija.

U izložbenom i konferencijskom dijelu bile su prikazane funkcionalnosti sustava video nadzora s integriranom AI video analitikom uz opciju forenzičkog pretraživanja video zapisa te napredan sigurnosni sustav za centralizirano upravljanje interventnim situacijama.

Tvrtke Motorola Solutions i Avigilon bili su Platinum sponzori ovogodišnjeg Summita, a Micro-Link je Motorola Solutions Platinum Partner, Avigilon Partner i jedini ovlašteni Safety Reimagined Partner za Hrvatsku.

Kao jedan od vodećih eksperata za radijske komunikacije u regiji, Micro-Link ima širok portfolio profesionalnih i pouzdanih radijskih komunikacijskih linkova i mreža velikih kapaciteta prijenosa koji se između ostalog koriste za povezivanje sustava video nadzora te bežičnu infrastrukturu pametnih gradova.

U segmentu komunikacijskih i sigurnosnih rješenja za obrambenu industriju predstavljeni su taktički radio sustavi i audio pribor te sustavi za detekciju mobilnih uređaja i zaštitu od dronova (CUAV).

Od portfelja IoT rješenja Micro-Linka, naglasak je bio stavljen na IoT rješenja za povećanje sigurnosti i optimizaciju procesa te IoT infrastrukturu za pružanje naprednih usluga pametnih i sigurnih gradova.

Tvrtka Micro-Link bila ujedno i službeni pružatelj Wi-Fi usluge za Adria Security Summit te smo implementirali dediciranu konferencijsku Wi-Fi mrežu za organizatore, izlagače te sve posjetitelje u sklopu cijelog izložbenog i konferencijskog prostora. Za vrijeme trajanja konferencije naši Wi-Fi eksperti osigurali su pouzdan i neometan rad mreže izvanrednih performansi koja je bila dizajnirana za veliku gustoću posjetitelja i veliku dostupnost, a Wi-Fi mrežu koristilo je više od 2.500 posjetitelja i izlagača na ukupno više od 5.700 m2 unutarnjeg i vanjskog prostora Zagrebačkog Velesajma.
vrh stranice