Micro-Link sponzor nagrade Zlatko Smrkić

10.07.2023.

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, u četvrtak, 6. srpnja 2023. na Zavodu za komunikacijske i svemirske tehnologije održane su prezentacije diplomskih radova koji su ušli u izbor za Nagradu Zlatko Smrkić.
Ovogodišnju nagradu Zlatko Smrkić za najbolji diplomski rad dobio je Davorin Mikulić za rad "Tekstilne valovodne antene za aplikacije u blizini ljudskog tijela." Drugu nagradu osvojila je Evita Šopp s radom "Optički senzorski sustavi zasnovani na svjetlovodnoj Braggovoj rešetki," a treće mjesto osvojio je Marin Erny s radom "Sustav za lokalizaciju objekata u slobodnom prostoru zasnovan na FMCW radaru."

Micro-Link je već tradicionalno jedan od sponzora Nagrade Zlatko Smrkić za najbolje studente profila Bežične komunikacije, a ove godine uz Micro-Link sponzori su bile tvrtke: Atlantic grupa, Croatel, Fortis projekt, Hrvatski telekom, Markoja i TelTech.

Ovo događanje prilika je za studente Zavoda za komunikacijske i svemirske tehnologije da prezentiraju rezultate svojih diplomskih radova članovima stručne komisije koja je sastavljena od profesora, gospodarstvenika i stručnjaka iz ovog područja. 

Predstavnik tvrtke Micro-Link na ovoj svečanosti bio je član uprave Darko Žvan koji je svim nagrađenim studentima uručio nagrade.
vrh stranice