Micro-Link dobitnik MAMFORCE standarda

08.11.2022.

Tvrtka Micro-Link je dobitnik MAMFORCE standarda i ponosno se uključuje u društvo poslodavaca jednakih mogućnosti. Micro-Link je prepoznao vrijednosti i koristi implementacije MAMFORCE standarda za unapređenje poslovnih politika i procesa koji podržavaju jednakost prilika, osiguravaju pravičnost, potiču inovativnost te vode boljoj produktivnosti.
Obzirom na to da Micro-Link konstantno ima velik udio žena u ukupnom broju zaposlenih, trenutno preko 45% što je iznimno visok postotak za ICT sektor, uvođenjem ovog standarda želi se dodatno istaknuti kao poslodavac jednakih mogućnosti, organizacijske kulture pravičnosti, raznolikosti i uključenja.

Certifikat MAMFORCE standard potvrda je dosadašnje izvrsne prakse Micro-Linka u upravljanju ljudskim potencijalima koji daje smjernice u provođenju obiteljski odgovorne i rodno osviještene politike kao temelja za razvoj karijere zaposlenika te razvoj poslovanja. Ovaj standard u skladu je s kontinuiranim usmjerenjem tvrtke prema postizanju što većeg zadovoljstva zaposlenih, privlačenju i razvoju talenata, te usklađenju organizacijske kulture s potrebama novih generacija.

U Zagrebu se u ponedjeljak, 07.11.2022. održala konferencija „Povezanost demografskih politika i poslovnih praksi“ u organizaciji tvrtke Spona Code kao jednog od partnera na projektu „Re-kreiraj život i posao za žene i muškarce“ čiji je nositelj Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

U sklopu konferencije upriličena je i svečana dodjela MAMFORCE standarda kojeg su uz Micro-Link dobile slijedeće tvrtke i institucije: HSM Informatika, Implant Centre Martinko, Mazars Cinotti Audit, Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije i Saponia.

MAMFORCE certifikat uručila je Diana Kobas Dešković, direktorica tvrtke Spona Code, a u ime tvrtke Micro-Link certifikat je svečano preuzela direktorica Lana Janković Darapi.

Kako Micro-Link ove godine slavi 30 godina uspješnog poslovanja, certifikatom MAMFORCE standarda dodatno je potvrđena odrednica prema izvrsnosti poslovanja koja je sadržana u jednoj od ključnih vrijednosti Micro-Linka, a to je „biti tvrtka u kojoj je zadovoljstvo raditi“.

Iz tog razloga kontinuirano radimo na stvaranju kreativnog, suradničkog i poticajnog radnog okruženja koje će zaposlenicima omogućiti maksimalni razvoj osobnih i profesionalnih potencijala te stvaranje radnog okruženja zasnovanog na otvorenoj komunikaciji, povjerenju i raznolikosti.
vrh stranice