Arhiva vijesti

MICRO-LINK osigurao Wi-Fi na TEDx Woman

10.12.2013.

Wi-Fi pristup na još jednoj TEDx konferenciji osigurala je tvrtka Micro-Link sa Ruckus wireless Wi-Fi rješenjem. Oko 300 posjetitelja bilo je u mogućnosti koristiti bežični pristup Internetu izvrsnih performansi putem svojih smartphonea i tableta. Ovakve situacije vrlo su izrazovne za Wi-Fi infrastrukturu, a većina rješenja na tržištu se jako teško nosi sa visokom gustoćom ljudi na malom prostoru kao i s malim prijenosnim uređajima koji imaju male izlazne snage, antene niskog dobitka koje konstantno mijenjaju orijentaciju (polarizaciju) čime se značajno utječe na razinu signala. Ruckus je na TEDx konferenciji odradio izvrstan posao, a mreža je korištena punim kapacitetom, dok je pristup Internetu osigurala tvrtka Iskon.

Radwin Adriatics predstavlja FiberClass Wireless

29.11.2013.

Tvrtka Micro-Link, hrvatski partner izraelske tvrtke Radwin, vodećeg svjetskog proizvođača rješenja za bežični širokopojasni pristup, održala je ovoga četvrtka u zagrebačkom hotelu Antunović konferenciju pod radnim nazivom “Radwin Adriatics predstavlja FiberClass Wireless”. Šezdesetak okupljenih sudionika moglo je poslušati zanimljiva predavanja o aktivnostima Radwina u raznim industrijskim segmentima – javna sigurnost i tehnička zaštita, telekomunikacije, transport, industrija nafte i plina, pogranična kontrola, nadzor granica i dr.

Reboot Info Gamer u Wi-Fi ozračju

19.11.2013.

Posljednja četiri dana na Zagrebačkom Velesajmu održava se Reboot Info Gamer – najveći sajam videoigara. Iznimna posjećenost od preko deset tisuća ljudi, neočekivano veliki broj nagradnih igara, iznenadnih atrakcija i fantastična gaming atmosfera obilježili su protekla tri dana sajma koji još uvijek traje. Tvrtka Micro-Link i Ruckus Wireless osigurali su Wi-Fi infrastrukturu za potrebe gaming konzola i pristup za sve goste. U pozadini infrastrukture su dva izlaza prema Internetu, svaki 100/100 Mbit/s od dva različita telekom operatora.

Ruckus Adriatics konferencija

13.11.2013.

Tvrtka Micro-Link i Ruckus Wireless organizirali su regionalnu Ruckus Adriatics konferenciju pod nazivom “Ruckus u Adria regiji – 101 razlog za bolji Wi-Fi”. Konferencija je održana 13.11.2013. u hotelu Antunović uz 70-ak uzvanika iz Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore među kojima su dominirali sistem integratori uz goste iz drugih industrija poput hotelijerstva, telekom sektora, državnih tvrtki, transporta, mobilnih operatora i obrazovnog sektora.

Tvrtka Micro-Link postala regionalni distributer za Ruckus Wireless

15.10.2013.

Tvrtka Micro-Link i dalje zadržava izvrsnost u radijskim komunikacijama te smo još jednom proširili svoje kompetencije i portfelj rješenja pridodajući listi kvalitetnih partnera novog strateškog partnera – tvrtku Ruckus Wireless. Ruckus Wireless pionir je bežične industrije, a od 2004. godine omogućava telekom sektoru i raznim većim i manjim poduzećima da slijede trend potražnje za visokim i pouzdanim WiFi kapacitetima.

Micro-Link postao 'RADWIN Hrvatska'

24.09.2013.

Dugogodogišnja kvalitetna suradnja između tvrtke Micro-Link i izraelske tvrtke RADWIN na brojnim projektima u Hrvatskoj i regiji dosegla je viši nivo suradnje u kojem je RADWIN prepoznao Micro-Link kao ključan dio svog poslovanja u Adriatic regiji čime je Micro-Link postao RADWIN ekskluzivni partner za područje Hrvatske te ojačao svoju poziciju uzimajući u obzir stručnost, iskustvo i vodeću poziciju na regionalnom tržištu bežičnih komunikacijskih sustava.

MICRO-LINK osigurao Wi-Fi na TEDx City 2.0

20.09.2013.

U Zagrebu na lokaciji Kulturni centar Travno, 20.09. održan je TEDx City 2.0 u organizaciji TEDx Maksimir tima. Ovaj TEDxMaksimir bio je povezan s globalnim TEDxCity2.0 događajem koji se odvijao istovremeno u 90tak gradova svijeta. Uz prijenos jednog dijela centralne konferencije u New Yorku, bilo je 14 TEDovaca iz Hrvatske s njihovim ‘idejama vrijednim širenja’.
vrh stranice