Vijesti

Micro-Link ponovno Najbolji poslodavac

12.12.2023.

Micro-Link je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Najbolji poslodavac proglašen najboljim poslodavcem u kategoriji proizvodnih tvrtki. Nagrada Najbolji poslodavac temeljena je na istraživanju zadovoljstva zaposlenika provedenom od strane portala Moj Posao.

Micro-Link sponzor trodnevnog Hackathona za otvoreni Zagreb

28.11.2023.

U Zagrebu se od 24. do 26. studenoga održalo drugo izdanje "HACKL-a – hackathona za otvoreni Zagreb" kojeg je Grad Zagreb organizirao u suradnji sa Zagrebačkim inovacijskim centrom (Zicer). Krovna tema ovog natjecanja bila je "Rezervacija i pregled raspoloživih gradskih prostora".

Micro-Link sponzor konferencije HGVIK - „Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji“

16.10.2023.

Konferencija „Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji“ ove se godine održala u Bolu na otoku Braču od 11. do 15. studenoga. Stručno-poslovni skup u organizaciji Hrvatske grupacije vodovoda i kanalizacije okupio je preko 650 sudionika i 30 izlagača iz Hrvatske i regije koji su sudjelovali na ovom središnjem godišnjem događaju u vodnom gospodarstvu koji se bavi pregledom stanja i mogućnostima daljnjeg razvoja u sektoru vodoopskrbe i odvodnje.

Micro-Link sponzor nagrade Zlatko Smrkić

10.07.2023.

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, u četvrtak, 6. srpnja 2023. na Zavodu za komunikacijske i svemirske tehnologije održane su prezentacije diplomskih radova koji su ušli u izbor za Nagradu Zlatko Smrkić.

Micro-Linku uručen napredni MAMFORCE Grow standard

25.05.2023.

Kao rezultat unapređenja organizacije u sklopu projekta uvođenja MAMFORCE standarda, Micro-Link je postao ponosni nositelj naprednog standarda MAMFORCE Grow, što je veliko priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima sukladno DEI načelima.

ASDA 2023 – napredna rješenja za obrambenu industriju

08.05.2023.

Tvrtka Micro-Link zajedno sa svojim partnerima sudjelovala je na međunarodnoj izložbi ASDA (Adriatic Sea Defence & Aerospace Exhibition and Conference - ASDA) posvećenoj obrani, zrakoplovstvu, kibernetičkoj obrani i domovinskoj sigurnosti koja se održala u Zadru od 3. do 5. svibnja 2023.

U Prelogu predstavljen projekt 100 Pametnih tvornica

06.02.2023.

Službeno predstavljanje projekta „100 Pametnih tvornica“ održano je 03.02.2023. u Poduzetničkom centru Prelog, u organizaciji tvrtke Culmena d.o.o. i grada Preloga. Predstavljanju je prisustvovalo oko 60 sudionika, predstavnika tvrtki i tvornica iz ove regije.
vrh stranice