Tvrtka Micro-Link postala regionalni distributer za Ruckus Wireless

15.10.2013.

Tvrtka Micro-Link i dalje zadržava izvrsnost u radijskim komunikacijama te smo još jednom proširili svoje kompetencije i portfelj rješenja pridodajući listi kvalitetnih partnera novog strateškog partnera – tvrtku Ruckus Wireless. Ruckus Wireless pionir je bežične industrije, a od 2004. godine omogućava telekom sektoru i raznim većim i manjim poduzećima da slijede trend potražnje za visokim i pouzdanim WiFi kapacitetima.
Ruckus Smart Wi-Fi tehnologija redefinira mogućnosti mrežnih performansi u pogledu fleksibilnosti, pouzdanosti i pristupačnih cijena, a danas je standard i mjerna jedinica za kvalitetu WiFi-a. Ruckus je od samog početka usredotočen na radio performanse te je s brojnim inovacijama apsolutni lider u industriji. Budući da široko tržišno dostupne tehnologije nisu omogućavale kapacitet, domet i smanjenje interferencija, Ruckus wireless je okupio tim najboljih stručnjaka iz svijeta WiFi bežičnih mreža koji su svoju kreativnost u izradi rješenja upotrijebili kako bi Ruckus viziju pretvorili u stvarnost. Ruckusova vizija je zapravo kombinacija inovativnih značajki potrebnih za postizanje cilja isporukom najvećih mogućih Wi-Fi kapaciteta bilo gdje, cijelo vrijeme.
 
Ruckus može pružiti sve komponente potrebne za isporuku izuzetnih performansi. Naravno, postoje tvrtke čija oprema osigurava neke od navedenih značajki, ali samo Ruckus Wireless pruža kompletan paket zato i jest dalje lider na tržištu pametnih bežičnih Wi-Fi sustava. Ključna komparativna prednost se svodi na patentiranu Ruckus Smart Wi-Fi tehnologiju i jedinstvene sposobnosti koje omogućavaju da se dobiju najveći kapacitet i pouzdanost korištenjem 802.11 standarda. Smart Wi-Fi sa visokim pojačanjem signala korištenjem tehnologije adaptivnih antenskih nizova uz sofisticirane algoritme za formiranje i usmjeravanje Wi-Fi signala preko putanja koje daju najbolje moguće performanse za svaki klijentski uređaj, pruža značajnu prednost u odnosu na tradicionalne Wi-Fi sustave. S obzirom na značajni tehnološki iskorak tvrtka Ruckus Wireless ima odobrenih 60 patenata i više od 80 koji čekaju odobrenje.
 
Korištenjem niza navedenih naprednih tehnologija Ruckus uređaji su u stanju slati signal na veće udaljenosti, pružiti pouzdanije veze za Wi-Fi klijentske uređaje te stabilnost u povezivosti s obzirom na prilagodljivost i kontrolu signala. Smart Wi-Fi tehnologija konstantno usmjerava signale oko prepreka, ublažava smetnje i fokusira RF energiju samo tamo gdje je to potrebno kako bi se osigurala znatno bolja pokrivenost i performanse na većim udaljenostima.
vrh stranice