Radwin Adriatics predstavlja FiberClass Wireless

29.11.2013.

Tvrtka Micro-Link, hrvatski partner izraelske tvrtke Radwin, vodećeg svjetskog proizvođača rješenja za bežični širokopojasni pristup, održala je ovoga četvrtka u zagrebačkom hotelu Antunović konferenciju pod radnim nazivom “Radwin Adriatics predstavlja FiberClass Wireless”. Šezdesetak okupljenih sudionika moglo je poslušati zanimljiva predavanja o aktivnostima Radwina u raznim industrijskim segmentima – javna sigurnost i tehnička zaštita, telekomunikacije, transport, industrija nafte i plina, pogranična kontrola, nadzor granica i dr.
Teme konferencije bili su skalabilni, robusni i iznimno pouzdani mikrovalni komunikacijski linkovi koji rade u frekvencijskom području ispod 6 GHz, u konfiguracijama točka-točka (PtP), i točka-više točaka (PtMP) mobilnim rješenjima koji su sve više popularna u vojnoj i u industriji tehničke zaštite i videonadzora.
 
Predstavljena su RADWIN rješenja FiberClass Wireless Point to Point, Point to Multipoint, Mobility i FiberinMotion, i rješenje Small Cells 3G+WiFi. Na kraju je predstavljen i AirPlanner – alat za radio planiranje te je napravljena ‘live’ demonstracija izložene RADWIN opreme.
vrh stranice