Ruckus Adriatics konferencija

13.11.2013.

Tvrtka Micro-Link i Ruckus Wireless organizirali su regionalnu Ruckus Adriatics konferenciju pod nazivom “Ruckus u Adria regiji – 101 razlog za bolji Wi-Fi”. Konferencija je održana 13.11.2013. u hotelu Antunović uz 70-ak uzvanika iz Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore među kojima su dominirali sistem integratori uz goste iz drugih industrija poput hotelijerstva, telekom sektora, državnih tvrtki, transporta, mobilnih operatora i obrazovnog sektora.
Povod za organizaciju konferencije bilo je predstavljanje tvrtke Ruckus Wireless te službena objava novosti da je tvrtka Micro-Link na osnovu svoje dugogodišnje ekspertize i uspješnog poslovanja u području radiokomunikacija stekla naklonost Ruckusa i dobila regionalnu distribuciju profesionalnih Wi-Fi rješenja. Brojne prezentacije prikazale su mnogo inovacija koje Ruckus rješenja čine drugačijima, boljima i nadasve uspješnijima za korištenje u Wi-Fi projektima. Portfelj rješenja pokriva komplet proizvoda namijenjenih za unutarnju i vanjsku montažu, skalabilne kontrolere koji posjeduju naprednu inteligenciju za upravljanje Wi-Fi mrežama i klijentskim uređajima, te Small Cell Gateway rješenje za enteprise mreže fiksnih i mobilnih telekom operatora.
 
Fokus inovacija su prijamna i odašiljačka komponenta Ruckus Wi-Fi uređaja gdje se najviše ističe pametni antenski sustav koji ima mogućnost prilagodbe signala kombinirajući više od 20 antenskih elemenata koji služe za optimizaciju usmjeravanja signala prema klijentskim uređajima i uvijek osiguravaju najbolji signal i najmanje smetnji jer ne odašilju RF signal u smjerovima u kojima nema klijenata. Osim što pojačavaju signal isto tako i “slušaju bolje” na prijamnoj strani uz pomoć PD-MRC tehnologije koja omogućava primanje signala na različitim polarizacijama. Ta inovacija je vrlo bitna jer korisnici često mijenjaju orijentaciju smartphone i tablet uređaja čime se drastično degradira kvaliteta signala i povezivost prema mreži, a implementacijom naprednih Ruckusovih tehnoloških rješenja ovaj se efekt eliminira.
vrh stranice