Micro-Link postao 'RADWIN Hrvatska'

24.09.2013.

Dugogodogišnja kvalitetna suradnja između tvrtke Micro-Link i izraelske tvrtke RADWIN na brojnim projektima u Hrvatskoj i regiji dosegla je viši nivo suradnje u kojem je RADWIN prepoznao Micro-Link kao ključan dio svog poslovanja u Adriatic regiji čime je Micro-Link postao RADWIN ekskluzivni partner za područje Hrvatske te ojačao svoju poziciju uzimajući u obzir stručnost, iskustvo i vodeću poziciju na regionalnom tržištu bežičnih komunikacijskih sustava.
RADWIN je vodeći svjetski proizvođač rješenja za bežični širokopojasni pristup i transmisiju primarno u nelicenciranom frekvencijskom području. RADWIN rješenja su multi-band te rade u 2.x, 3.x i 5.x GHz frekvencijskom opsegu osiguravajući brzine do 200 Mbps propusnosti uz mogućnosti 1+1 konfiguracije u svrhu redundancije ili većeg kapaciteta na mikrovalnim linkovima.
 
Micro-Link će nastaviti graditi mrežu partnera koji žele biti izvrsni u području bežičnih komunikacija i osigurati najpouzdanije rješenje za svoje projekte video nadzora ili općenito projekte u kojima se traži skalabilno rješenje, pouzdana veza i izuzetne performanse.
vrh stranice