Radionice o programu WiFi4EU

03.05.2018.

Održane radionice za predstavnike gradova i općina o mogućnosti korištenja bespovratnih sredstava za izgradnju Wi-Fi mreže.
Micro-Link je tijekom ožujka i travnja organizirao niz radionica za predstavnike jedinica lokalne samouprave kako bi ih upoznao s programom WiFi4EU pokrenutom od strane Europske komisije. Na radionicama održanim u Rijeci, Zagrebu, Osijeku, Šibeniku, Karlovcu i Bjelovaru sudjelovalo je oko 120 predstavnika gradova i općina iz cijele Hrvatske. Radionice su organizirane s ciljem upoznavanja predstavnika JLS-a o benefitima programa WiFi4EU te važnošću izgradnje javne Wi-Fi infrastrukture bitne za daljnji razvoj općina i gradova.
 
Tijekom radionice sudionici su imali priliku saznati kako se kvalitetno pripremiti za registraciju i skorašnju prijavu u program WiFi4EU te na što trebaju obratiti pozornost prilikom planiranja i odabira opreme za kvalitetno postavljanje WiFi mreže.
 
Gradovi i općine koji nisu imali priliku sudjelovati u navedenim radionicama dodatne informacije o programu WiFi4EU mogu zatražiti na event@microlink.hr.
vrh stranice