Radionice o programu WiFi4EU

05.03.2018.

Micro-Link organizira niz radionica za predstavnike jedinica lokalne samouprave s ciljem upoznavanja s programom "WiFi4EU".

Što je WiFi4EU?

Program "WiFi4EU" provodi Europska komisija, a namijenjen je promicanju uvođenja besplatnog WiFija za građane i posjetitelje u javnim prostorima.

Kome je namijenjen WiFi4EU?

Program je namijenjen svim zemljama članicama EU, a odnosi se na 100%-tno sufinanciranje izgradnje WiFi infrastrukture za jedinice lokalne samouprave na lokacijama kao što su trgovi, parkovi, knjižnice, muzeji, javne ustanove, zdravstveni centri i sl.

Kome je namijenjena radionica?

Radionica je predviđena za predstavnike gradova i općina, odnosno predstavnike jedinica lokalne samouprave.

Koji je cilj radionice?

Na radionici će sudionici biti upoznati s detaljima programa WiFi4EU, mogućnostima i uvjetima prijave, kao i tehničkim zahtjevima za Wi-Fi opremu koje je propisala Europska komisija.

Gdje i kad se održava radionica?

Radionice će biti održane tijekom ožujka i travnja, a prijavljeni sudionici će pravovremeno biti informirani o točnom vremenu i mjestu održavanja.
Prva radionica održat će se ju Rijeci, dok će se ostale radionice održati u Osijeku, Varaždinu, Zagrebu i Šibeniku, ovisno broju zaprimljenih prijava.

Kako se prijaviti na radionicu?

Zainteresirani predstavnici jedinica lokalne samouprave na radionicu se mogu prijaviti putem maila na event@microlink.hr.
vrh stranice