Sudjelovanje na konferenciji „WIFI4CITY“

17.04.2018.

Micro-Link je u svojstvu izlagača i predavača sudjelovao na konferenciji „WIFI4CITY – pametna rješenja za gradove“, održanoj 11. travnja 2018. u Zagrebu.
U sklopu live demo dijela konferencije, stručnjaci iz Micro-Linka imali su prilike prezentirati neke od funkcionalnosti spomenute u prethodnim izlaganjima i time uživo prikazali praktične primjene rješenja za pametne gradove koje u sebi integriraju Wi-Fi i IoT tehnologije. U suradnji s tvrtkom LEDA demonstrirano je i prezentirano rješenje za pametno upravljanje rasvjetom, dok je u suradnji s tvrtkom Alarm automatika prikazano integrirano smart city rješenje - sinergija sustava video nadzora i Wi-Fija.

Konferencija je okupila više od 140 sudionika, predstavnika sadašnjih i budućih pametnih općina, gradova i županija iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, razvojnih agencija, sistem integratora te konzultanata i eksperata koji se bave tematikom pametnih gradova. Predstavnici jedinica lokalne samouprave imali su prilike informirati se o komunikacijskim tehnologijama koje čine okosnicu razvoja rješenja za pametne gradove te o važnosti umreženosti i povezivanja za pružanje usluga građanima.
vrh stranice