Tehnološka radionica o digitalnim TETRA repetitorima

29.06.2010.

29. lipnja 2010. u hotelu Antunović je za korisnike MICRO-LINKa održana tehnološka radionica o digitalnim TETRA repetitorima tvrtke Axell Wireless*.
Digitalni TETRA repetitori predstavljaju najnoviji trend za rješavanje problema loše pokrivenosti radijskim signalom unutar postojećih TETRA mreža. Bazirani su na tehnologiji softverski definiranog radija koja pruža brojne mogućnosti i prednosti u odnosu na konvencionalne TETRA repetitore.
Stručnu prezentaciju tehničkih i funkcionalnih značajki repetitora održali su eksperti iz tvrtke Axell Wireless, Clemens Becker i Steve Rolfe.
 
Uz teoretski dio koji je obuhvaćao tehnologiju i primjenu digitalnih TETRA repetitora, korisnici su imali prilike aktivno sudjelovati u praktičnom dijelu radionice s demonstracijom rada repetitora, a kao inovacija predstavljen je i digitalni repetitor s frekvencijskim pomakom.
 
Osim za digitalne TETRA repetitore, MICRO-LINK je regionalni distributer i sistem integrator za kompletnu paletu proizvoda tvrtke Axell Wireless, uključujući i GSM/EDGE/UMTS/LTE repetitore.
 
vrh stranice