MIPRO 2010 – MICRO-LINK na međunarodnom ICT skupu

31.05.2010.

MICRO-LINK je od 24. do 28. svibnja 2010. sudjelovao na MIPRO 2010, najznačajnijoj međunarodnoj konferenciji informacijske i komunikacijske tehnologije i mikroelektronike u ovom dijelu Europe.
Na ovogodišnjoj MIPRO konferenciji MICRO-LINK je predstavio i izložio digitalni radio modem najnovije generacije – SATELLAR. Uz sve tehničke značajke Satelline obitelji radio modema koji su dokazani kao kvalitetno i pouzdano rješenje u brojnim primjenama širom svijeta, SATELLAR donosi revolucionarnu inovativnost u području sustava digitalnih radio modema budući da je baziran na novoj SDR (Software Defined Radio) platformi, dodatno objedinjuje TCP/IP funkcionalnosti, te Linux platformu za razvoj specifičnih korisničkih aplikacija. Radijska rješenja bazirana na SDR tehnologiji nude naprednu hardversku platformu koja omogućava softversku nadogradnju novih modulacijskih postupaka, većih kapaciteta i novih komunikacijskih protokola.
 
Osim SATELLARa, MICRO-LINK je izložio i sustav koji je prethodne godine upravo na MIPRO konferenciji bio predstavljen kao novitet na području radijskih komunikacija – ECLIPSE EDGE low cost transmisijski sustav nove generacije koji posebno pogodan za potrebe operatera za proširenjem mreže i migraciju na IP transmisiju, kao i mnoge druge komunikacijske sustave iz svoje ponude.

vrh stranice