TELLABS – novi strateški partner MICRO-LINK-a

18.04.2011.

MICRO-LINK je nedavno proširio svoje kompetencije i portfelj komunikacijskih rješenja, pridodajući listi kvalitetnih partnera novog strateškog partnera – tvrtku Tellabs* iz SAD. Partnerski ugovor potpisan je tijekom ožujka, a trenutno se intenzivno radi na potrebnoj edukaciji i osposobljavanju MICRO-LINK inženjera i prodajnih managera za Tellabs proizvode i pružanje profesionalnih usluga. Predstavnici MICRO-LINK-a nedavno su sudjelovali na globalnoj partnerskoj konferenciji, gdje su primili i službenu dobrodošlicu u svjetsku obitelj Tellabs partnera.
Tellabs je vodeća svjetska telekomunikacijska kompanija koja dizajnira i proizvodi integrirane sustave i rješenja namijenjene pružateljima telekom usluga.
Tellabs pruža podršku svojim korisnicima putem naprednih istraživačkih i razvojnih centara, prodajnim i servisnim uredima te strateškim partnerima poput MICRO-LINK-a koji se nalaze diljem svijeta.
 
Za MICRO-LINK, koji je fokusiran na pružanje cjelovitih komunikacijskih rješenja, ovo strateško partnerstvo će omogućiti pružanje proizvoda i usluga iz područja višeuslužnih transportnih sustava (Managed Transport System), optičkih transportnih sustava (Optical Transport Series), Metro Ethernet switching sustava, te višeuslužnih router sustava. MICRO-LINK u svakom trenutku želi ponosno stajati iza svog mota „MICRO-LINK – naj link u vašim komunikacijama“, stoga konstantno radi na proširenju i unapređenju svoje ponude kako bi korisnicima mogao ponuditi optimalan izbor komunikacijskih rješenja koja inkorporiraju najnovije tehnologije.
 
Tellabs je prepoznao MICRO-LINK kao svog idealnog partnera i distributera, uzimajući u obzir kompetencije, iskustvo i vodeću poziciju na regionalnom tržištu komunikacijskih sustava.
 
O Tellabs
Tellabs je globalna tvrtka koja se bavi telekomunikacijskim rješenjima, posluje u oko 100 zemalja, a ima urede u 30 zemalja. Čak 43 od 50 globalnih pružatelja telekomunikacijskih usluga je odabralo Tellabs za svoja mobilna, optička i poslovna rješenja i usluge (T-Mobile, Telstra, Verizon, Vodafone, BT, Vodacom, AT&T, NetCom, NTT Communications, Swisscom, Telmex, itd.). Među Tellabs korisnike ubrajaju se i kabelske TV kompanije, državne institucije i sistem integratori.
 
Tellabs Mobilna Rješenja zbog fleksibilnosti u dizajnu podržavaju promjene i ubrzani rast prometa za mobilne mreže. Iskustvo Tellabsa na 400 mobilnih mreža širom svijeta kreiralo je rješenja koja korisnicima omogućavaju jednostavnu migraciju na paketsku tehnologiju, nadogradnju 3G i 4G usluga, te eksploataciju mobilnog Interneta za nove izvore prihoda.
 
Tellabs Optička Rješenja objedinjuju tehnologije optičkog umrežavanja i servisnog sloja na jedinstvenoj fleksibilnoj i skalabilnoj platformi, što korisnicima omogućava troškovno efikasnu migraciju mrežne infrastrukture za usluge sljedeće generacije, čime je znatno povećana efikasnost mreže i brza implementacija novih usluga.
Tellabs Poslovnim Rješenjima povećava se pouzdanost, dostupnost i garantirana QoS mreže, uz smanjenje operativnih troškova.
 
O MICRO-LINK d.o.o.
MICRO-LINK je specijalizirana ICT tvrtka koja se bavi sistem integracijom u području komunikacija, s iskustvom od uskoro 20 godina uspješnog poslovanja. Svoju djelatnost zasniva na konceptu pružanja cjelovitih rješenja korisnicima, objedinjujući široku paletu tehnološki naprednih proizvoda i komunikacijskih rješenja kao i pružanje svih profesionalnih usluga potrebnih za implementaciju takvih sustava. Orijentacija tvrtke je implementiranje najnovijih i naprednih tehnoloških rješenja iz područja ICT-a i kontinuirano inoviranje.

www.coriant.com
vrh stranice