Micro-Link sudjelovao na konferenciji „Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji“ u Vodicama

05.11.2021.

U Vodicama se od 03. do 07. studenoga 2021. godine održala konferencija „Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji“ u organizaciji Hrvatske grupacije vodovoda i kanalizacija (HGVIK) koja je okupila više od 420 sudionika. Na izložbenom prostoru tvrtke Micro-Link u Vodicama posjetitelji su mogli uživo pogledati demonstraciju automatiziranog rješenja daljinskog očitanja vodomjera.
Ključne tematske cjeline koje su najavljene za ovogodišnji stručni skup su primjena naprednih tehnologija u upravljanju vodno-komunalnom infrastrukturom, upravljanje gubicima u vodoopskrbnim sustavima te primjena digitalizacije u svrhu optimizacije usluga.

Centralna događanja na samom skupu bili su tematski okrugli stolovi na kojima su stručnjaci iz pojedinih područja razmatrali najaktualnije teme čiji je cilj bio potaknuti daljnje aktivnosti na pripremi i provedbi zakonske i podzakonske regulative.

Uz tematske okrugle stolove i stručne prezentacije, izlaganja i diskusije, veliki značaj ovog skupa predstavljaju i popratna događanja, razna poslovna predstavljanja i izlaganja široke palete proizvoda i usluga iz područja vodoopskrbe i odvodnje.

Micro-Link je sudjelovao na konferenciji kao jedan od sponzora i izlagača te je predstavio svoja rješenja za pametno upravljanje vodno-komunalnom infrastrukturom bazirana na bežičnim i IoT tehnologijama. Rješenja se prvenstveno odnose na automatizirano daljinsko očitanje vodomjera te mogućnosti korištenja sustava daljinskog mjerenja u svrhu modernizacije prikupljanja podataka i detekcije gubitaka.
vrh stranice