Branka iz Micro-Linka dobitnica nagrade za najbolju poslovnu tajnicu

08.11.2021.

U Zagrebu su u subotu, 6. studenoga 2021. godine, dodijeljene nagrade EA 2021 najboljim hrvatskim tajnicama. Među dobitnicama je i Branka Miočević Kovačević, voditeljica ureda u tvrtki Micro-Link d.o.o. koja je na ovoj poziciji već 6 godina.
Hrvatska poslovna tajnica - HPT, nacionalna strukovna udruga, od 1996. godine proglašava pet najboljih hrvatskih tajnica/ka te im dodjeljuje godišnje nagrade EA u kategorijama: mala, srednja i velika tvrtka te proračunska i neprofitna organizacija. U proteklih 26 godina nagradu EA za najbolju hrvatsku tajnicu/ka primilo je 128 gospođa i 2 gospodina.

Ovogodišnje dobitnice u različitim kategorijama su:

• SANJA ČUKMAN, voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti i opće poslove Jedinstvenog upravnog odjela Općine Marija Bistrica
• NADA KOKŠA, tajnica predsjednice Uprave Narodnih novina d.d.
• MIRJANA KOŽIĆ, tajnica u tvrtki Proding d.o.o.
• BRANKA MIOČEVIĆ KOVAČEVIĆ, voditeljica ureda u tvrtki Micro-Link d.o.o.
• DUBRAVKA TENŠEK, tajnica u uredu Uprave tvrtke Belupo d.d.
• ANA HORVAT, voditeljica ureda Uprave tvrtke Elka d.o.o. koja je dobitnica EA 2021 za životno djelo.

Branka Miočević Kovačević je završila XVI Gimnaziju u Zagrebu i trenutno je apsolventica na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Od stranih jezika izvrsno poznaje engleski i njemački te pasivno talijanski. Stalno se usavršava na stručnim seminarima u stjecanju novih informatičkih znanja te znanja iz struke s područja menadžmenta uredskog poslovanja i područja financija.

Osposobljena je za službenika za zaštitu osobnih podataka, a krase je razvijene vještine poslovnog komuniciranja, kao i organizacijske sposobnosti. Ima položen i ispit za vizažisticu. U slobodno vrijeme čita knjige, vozi role, a po potrebi pomaže udruzi Prava šapa u prijevozu mačaka štićenika veterinaru ili kod obitelji koje su ih udomile.

"Veseli smo i ponosni što je Udruga Hrvatska poslovna tajnica prepoznala i potvrdila ono što svi mi u Micro-Linku dobro znamo – imamo najbolju voditeljicu ureda. Branka je bilo našeg ureda, brine o nama svaki dan, razmišlja unaprijed, ima odlične ideje i stalo joj je do zajedničkog uspjeha. Od srca čestitamo Branki na osvojenoj nagradi i dodatnoj potvrdi njenih vrijednosti, te smo iznimno sretni što je dio baš našeg tima."- izjavila je Lana Janković Darapi, predsjednica Uprave tvrtke Micro-Link.
vrh stranice