Micro-Link predstavio Smart Metering rješenja na konferenciji „Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji“ u Vodicama

15.11.2022.

U Vodicama se od 09. do 13. studenoga 2022. održala konferencija „Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji“ koja je okupila oko 600 sudionika. Ključne tematske cjeline ovogodišnjeg stručnog skupa bile su nestabilnosti na tržištu energenata koje značajno utječu na poslovanje javnih isporučitelja vodnih usluga.
Uz tematske okrugle stolove i stručne prezentacije, izlaganja i diskusije, veliki značaj ovog skupa predstavljaju poslovna predstavljanja te izlaganja široke palete proizvoda i usluga iz područja vodoopskrbe i odvodnje.

U cilju što boljeg optimiziranja poslovanja javnih isporučitelja i smanjenja troškova, zaključeno je kako veliku ulogu ima primjena naprednih tehnologija u upravljanju vodno-komunalnom infrastrukturom i upravljanju gubicima u vodoopskrbnim sustavima, te digitalizacija poslovanja u svrhu optimizacije usluga i smanjenja operativnih troškova.

Micro-Link je sudjelovao na konferenciji kao jedan od sponzora i izlagača te je predstavio svoja rješenja za automatizirano daljinsko očitanje vodomjera i pametno upravljanje vodno-komunalnom infrastrukturom bazirana na primjeni IoT (Internet of Things) i bežičnih tehnologija.
vrh stranice