U Prelogu predstavljen projekt 100 Pametnih tvornica

06.02.2023.

Službeno predstavljanje projekta „100 Pametnih tvornica“ održano je 03.02.2023. u Poduzetničkom centru Prelog, u organizaciji tvrtke Culmena d.o.o. i grada Preloga. Predstavljanju je prisustvovalo oko 60 sudionika, predstavnika tvrtki i tvornica iz ove regije.
Projekt „100 Pametnih Tvornica“ pokrenut je s idejom stvaranja što većeg broja pametnih tvornica, pri čemu su ključni koraci optimizacija poslovanja te primjena IT i digitalnih tehnologija, a Grad Prelog prepoznao je važnost ovog projekta i svog doprinosa u poticanju razvoja proizvodnih tvrtki i industrije u Međimurskoj županiji.

Ovom prilikom detaljnije je predstavljen projekt, ciljevi i rezultati te metodologija, a na predstavljanju su sudjelovali i predstavnici partnerskih tvrtki na projektu.

Micro-Link je službeni partner projekta „100 Pametnih Tvornica“ u segmentu ICT-a i bežičnih tehnologija, specijaliziran za implementaciju rješenja za pametne tvornice baziranih na primjeni IoT (Internet of Things), Wi-Fi i PMR tehnologija.

U Prelogu smo predstavili svoja inovativna rješenja bazirana na IoT tehnologijama koja pametne tvornice koriste za optimizaciju procesa, povećanje energetske učinkovitosti te prediktivno održavanje strojeva.

Veseli nas doprinos koji možemo dati razvoju, uvođenju novih tehnologija i digitalizaciji tvornica u ovoj regiji zajedno s drugim partnerima na projektu.
vrh stranice