Inovacije u industriji na GALP konferenciji

11.11.2022.

U Zagrebu se 10.11.2022. održala GALP konferencija s temom „Age of Innovation and Change of Mindset in Industry“ u organizaciji tvrtke Culmena. Član uprave Micro-Linka, Darko Žvan sudjelovao je na okruglom stolu na temu projekta „100 Pametnih tvornica“.
U sklopu okruglog stola razgovaralo se o konceptima pametne tvornice za različite vrste industrija, kao i širokoj lepezi rješenja i mogućnosti primjena IoT tehnologija kao ključnom pokretaču za digitalnu transformaciju poduzeća.
 
Značajne teme konferencije bile su i zelena transformacija te uloga LEAN-a kao najpoznatijeg svjetskog koncepta za kontinuirano unaprjeđenje poslovanja, procesa i zaposlenika.

Micro-Link je partner projekta "100 Pametnih tvornica" u segmentu ICT-a, specijaliziran za implementaciju rješenja za pametne tvornice baziranih na primjeni IoT (Internet of Things), Wi-Fi, PMR i 5G tehnologija, te nas veseli doprinos koji možemo dati razvoju i digitalizaciji tvornica u našoj regiji zajedno s drugim partnerima na projektu.

Zaključna poruka konferencije svakako je ta da su inovacije te koje donose promjene u svijetu i poslovanju te osiguravaju kontinuirani napredak
vrh stranice