Piciorgros edukacijski dani

24.02.2015.

MICRO-LINK je dugogodišnji zastupnik njemačke tvrtke Funk-Electronic Piciorgros. 24. i 25. veljače 2015. u prostorima tvrtke MICRO-LINK održani su Piciorgros edukacijski dani pod nazivom „Profesionalna rješenja tvrtke Piciorgros za PMR/PAMR“.
Tvrtka Funk-Electronic Piciorgros posluje preko 25 godina u području tehnologija za daljinsko upravljanje te je specijalizirana za radijska rješenja za prijenos podataka.
 
Na predavanjima su predstavljeni proizvodi tvrtke Funk-Electronic Piciorgros, a naglasak je stavljen na glasovno povezivanje različitih sustava s TETRA mrežom i analizu pokrivanja TETRA mreže.
 
Sudionici su saznali kako se mogu povezati TETRA mreža različitih proizvođača i različitih frekvencija, kako proširiti područja pokrivanja TETRA mreže pomoću DMO mikro lokacije ili pomoću satelitskih veza te koje su mogućnosti i prednosti spajanja na TETRA mrežu putem iPhone-a preko 3G/LTE mreže. U sklopu predavanja je održana i demonstracija gdje su sudionici mogli sami isprobati prezentirane uređaje.
vrh stranice