Bežično bez brige za edukatore

17.02.2015.

Tvrtka HSM informatika je u prostoru «Školice» Muzeja za suvremenu umjetnost u Zagrebu organizirala „Dan za edukatore“ na kojem je sudjelovalo više od 80 sudionika iz edukacijskog sektora. MICRO-LINK je kao partnerska tvrtka u sklopu HSM dana za edukatore održao predavanje na temu izazova pri implementaciji Wi-Fi rješenja u edukacijskim ustanovama pod nazivom „Bežično bez brige“.
Na predavanjima se moglo saznati na koji način informatičke tehnologije mogu modernizirati svakodnevnu nastavu i učiniti edukaciju zanimljivijom i interaktivnijom. Predstavljen je cijeli set dostupnih rješenja koja omogućavaju interaktivnu edukaciju, s konačnim ciljem aktivnog uključivanja učenika i studenata u nastavu te postizanja boljih rezultata.
 
Kako bi se sva današnja i buduća tehnologija za interaktivnu edukaciju i komunikaciju mogla nesmetano koristiti potrebno je osigurati pouzdan i kvalitetan Wi-Fi.

Tvrtka MICRO-LINK je u sklopu svog predavanja objasnila što škole i fakulteti obavezno moraju uzeti u obzir i na što obratiti pažnju kod odabira Wi-Fi rješenja, te na praktičnim primjerima ukazala na sve veće izazove s kojima se danas susreće edukacijski sektor pri odabiru kvalitetne i pouzdane Wi-Fi mreže.
 
vrh stranice