Motorola Solutions proširuje hrvatsku digitalnu radijsku mrežu za javnu sigurnost

04.10.2019.

MUPNet mreža povezivat će organizacije u nadležnosti Ravnateljstva civilne zaštite
Proširenjem postojeće radijske mreže MUPnet, državne organizacije u nadležnosti Ravnateljstva civilne zaštite, uključujući vatrogasne postrojbe, službe spašavanja i Sektora 112, bit će integrirane u nacionalnu digitalnu TETRA radijsku mrežu.

Motorola Solutions zajedno sa svojim partnerima, tvrtkama Micro-Link i King ICT, osigurat će cjelokupno proširenje MUPNet TETRA digitalne radijske mreže.
MUPNet mreža će tako omogućiti Ravnateljstvu civilne zaštite integriranu dvosmjernu komunikaciju s operativnim snagama kojima upravlja, poput vatrogasnih postrojbi i službi spašavanja te Sektora 112, čime će se osigurati nesmetana suradnja snaga na terenu i u žurnim situacijama.

„Modernizacijom i proširenjem mreže MUPNet, korisnici će dobiti pristup najnovijim funkcionalnostima i uživati u prednostima maksimalne dostupnosti mreže u godinama koje dolaze", rekao je Michael Kaae, regionalni potpredsjednik Motorola Solutionsa za Europu.

Motorola Solutions dugogodišnji je pouzdani partner organizacijama za javnu sigurnost te im osigurava komunikacijska rješenja budućnosti koja se koriste u kritičnim situacijama i temelje na dokazanom TETRA standardu.
 
Linkovi:
vrh stranice