Micro - Link proglašen jednim od Najboljih poslodavaca u kategoriji Mala tvrtka

12.12.2019.

Micro-Link na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Najbolji poslodavac, zauzeo 3.mjesto u kategoriji malih tvrtki. Nagrada Najbolji poslodavac temeljena je na istraživanju zadovoljstva zaposlenika provedenom od strane portala Moj Posao.
S ponosom se možemo pohvaliti kako je Micro-Link na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Najbolji poslodavac, zauzeo 3.mjesto u kategoriji malih tvrtki. Nagrada Najbolji poslodavac temeljena je na istraživanju zadovoljstva zaposlenika provedenom od strane portala Moj Posao. Dodjela nagrada Najbolji poslodavac održala se u srijedu, 11.12.2019. u sklopu Liderove konferencije Mistake management; Kako pasti i izrasti.

Kroz samo istraživanje dobili smo mogućnosti uvida u zadovoljstvo naših zaposlenih i smatramo da je pravo blago unutar tvrtke imati zaposlenike koji su vrlo visoko ocijenili kategorije „posvećenost poslu“ i „izazovnost radnih zadataka“ što ukazuje da uz ugodno radno okruženje naši zaposlenici imaju i fokus na profesionalnu izvrsnost.

Dobivanje ovog priznanja vidimo kao potvrdu u naših nastojanjima da se svim zaposlenicima Micro-Linka omogući kvalitetno i poticajno radno okruženje te angažiranost kroz organizacijsku kulturu koja potiče zajedništvo i timski rad. Unutar tvrtke aktivno njegujemo međuljudske odnose te nastojimo stvarati kreativno, suradničko i poticajno radno okruženje koje će zaposlenicima omogućiti razvoj osobnih i profesionalnih potencijala. Izuzetno smo ponosni na ostvarene izvrsne rezultate, a najviše na to što se najbolje ocjenjena kategorija od strane naših zaposlenika izvrsno poklapa s ključnim vrijednostima koje njegujemo u našoj tvrtki. „Nagrada za Najbolje poslodavca nam je osim priznanja za dosadašnji trud našeg kompletnog tima unutar tvrtke služi i kao dodatni poticaj za razvoj i rast koji planiramo, te daljnje njegovanje zdravlja naše organizacije i poticanje zadovoljstva naših zaposlenika. Obzirom da se ova nagrada dodjeljuje kroz istraživanje provedeno unutar samih tvrtki, dobiti ovakvu potvrdu od vlastitih zaposlenika nam puno znači“ rekla je Lana Janković Darapi direktorica Micro – Linka.
vrh stranice