Micro-Link obilježio 25 godina poslovanja

06.05.2017.

U društvu partnera i prijatelja tvrtke, Micro-Link je 5.5.2017. svečano i veselo obilježio 25 godina svog poslovanja.
Započevši svoj put kao obiteljski start-up, Micro-Link je u 25 godina djelovanja prerastao u jednu od vodećih tvrtki u projektiranju i implementaciji cjelovitih radiokomunikacijskih rješenja.

Četvrt stoljeća uspješnog poslovanja obilježeno je rođendanskom proslavom na bajkovitoj lokaciji La Grma u Zagrebu, smještenoj u zaštićenom području park–šume Grmoščica. Udaljeni od gradske vreve u idili prirodnog okruženja, uzvanici su uživali u ugodnom društvu, ukusnoj hrani i atraktivnom zabavnom programu.

Za svoj rođendan, Micro-Link je svoje goste počastio i izuzetno zanimljivim vizualnim i tehnološkim sadržajima.

Povodom rođendanskog partya, Micro-Link je za cijeli kompleks LaGrma osigurao vlastitu superbrzu Wi-Fi mrežu. Veza prema Internetu bila je realizirana preko satelitske veze kako bi svi gosti mogli iskusiti blagodati kvalitetne tehnologije. Dodatno, demonstriran je i sustav pozicioniranja putem Wi-Fia, te mogućnosti mrežne analitike i heat mape na kojoj se u svakom trenutno mogla precizno pratiti gužva oko šanka.

Simbolična retrospektiva poslovanja Micro-Linka prikazana je kroz izložbu pod nazivom "Umjetnost u visinama". U LaGrmi su izložene najbolje fotografije instalacija radiokomunikacijskih sustava implementiranih od strane Micro-Linka u razdoblju proteklih 25 godina poslovanja. Poseban naglasak izložbe stavljen je na aspekt visina obzirom da se, osim pomnog projektiranja u uredu, važan kreativni dio poslovanja tvrtke odvija upravo na terenu - „u visinama“.

U pravom duhu bežičnih komunikacija, u zraku i na visinama, nadovezao se i ostatak zanimljivog programa.
Gosti su uživali u atraktivnim performansima akrobatkinja koje su zorno demonstrirale koliko je pažnje, usklađenosti, povjerenja i fleksibilnosti potrebno da bi se realizirala kvalitetna suradnja, što su upravo vrijednosti na kojima je Micro-Link dugi niz godina gradio svoje poslovanje.
Posebno iznenađenje večeri bile su artistice na svili i ringu, koje su svojim impresivnim točkama oduševile goste i dočarale umjetnost koju živimo svaki dan - koliko je hrabrosti, predanosti, kreativnosti i inovativnosti potrebno uložiti u procesu stvaranja nove vrijednosti.

Kao vrhunac ove lijepe večeri, najpoduzetniji i najsretniji gosti osvojili su i vrijedne nagrade. Micro-Link je sretne dobitnike darovao s panoramskim letovima avionom i balonom na vrući zrak, kako bi iz prve ruke iskusili kako izgleda pogled iz visina i uživali u čarima avanture i adrenalina.

Bajkovita večer u LaGrmi završila je u ozračju novih prilika za slavlje i veselje, te osvajanje visina.
vrh stranice