Thales Defense & Security, Inc.

Thales Defense and Security Inc. je globalna tvrtka koja tržište opskrbljuje inovativnim rješenjima u domenama taktičkih kopnenih, zračnih i avionskih, mornaričkih i sigurnosnih sustava. TDSI je dio grupacije Thales Group koja je zastupljena u 56 zemalja s preko 65 000 zaposlenika, od čega je više od 25 000 inženjera i istraživača. Kao takva, Thales Group posjeduje jedinstvenu sposobnost dizajna i isporuke opreme, sustava i usluga koje zadovoljavaju najkompleksnije komunikacijske i sigurnosne zahtjeve.
 
Thales Defense and Security Inc. (TDSI) djeluje kao kompanija bez stranog vlasništva, kontrole i utjecaja, te stoga s američkim Defense Security Service posjeduje ugovor i rad na razvoju ključnih tehnologija za potrebe američke vojske
 
TDSI je vodeći svjetski proizvođač kritičnih komunikacijskih sustava koje kontinuirano razvija još od 1964. godine. Kako bi pružili kvalitetnu uslugu u području obrambenih i sigurnosnih sustava, TDSI je kroz godine u ponudu uveo brojne druge uređaje poput ekrana za montažu na kacige, tehnologije za praćenje pokreta, SATCOM terminale, napredne sonarne sustave, sustave za simulacije i uvježbavanja, sustave zaštite podataka te senzorske i raketne sustave, BMS sustave itd.
 
Tvrtka je prva u svijetu razvila ručni dvokanalni radio uređaj, posjeduje najmanje prijenosne satelitske terminale na tržištu, jedini ekran u boji za montažu na kacigu zajedno sa sustavom za praćenje vojnika te brojne druge inovacije koje ih čine vodećim svjetskim proizvođačem.
vrh stranice