Razvojna ispitivanja komunikacijskog uređaja model MTM104

22.03.2021.

Ponosni smo što su razvojni inženjeri Micro-Linka uspješno su završili postupak tipskih ispitivanja novog proizvoda, komunikacijskog uređaja za prijenos podataka te time završili projekt: „Razvojna ispitivanja komunikacijskog uređaja model MTM104“.
Projekt je napravljen tako da je baziran na razvojnim i tipskim ispitivanjima MTM104 komunikacijskog uređaja u svrhu potvrde željenih tehničkih karakteristika uređaja i usklađenosti sa sigurnosnim normama. Detaljno tehničko ispitivanje provedeno je od strane eksternog certificiranog tijela za provođenje ispitivanja koje je u konačnici potvrdilo da uređaj odgovara željenim tehničkim karakteristikama te da je u potpunosti usklađen sa svim potrebnim sigurnosnim normama.
 
Cilj samog projekta je razvoj proizvoda i proširenje portfelja Micro-Linka, a certifikat potvrđuje kvalitetu i tehničku izvrsnost uređaja što ujedno povećava konkurentnost tvrtke na tržištu. Ukupna vrijednost provedenog testiranja iznosi: 42.000,00 kn EU financira iznos: 29.400,00 kn (iznosi bez PDV-a). Razdoblje provedbe projekta trajalo je nešto više od dva mjeseca(12/20 – 02/21). Za više informacija vezanih uz sam projekt može se poslati mail na microlink@microlink.hr (kontakt Marina Jurić).

vrh stranice