Nokia

Nokia je globalni predvodnik u razvoju i implementaciji novih tehnoloških dostignuća u području bežičnih komunikacijskih sustava. U segmentu privatnih 5G mreža Nokia raspolaže s rješenjima koji omogućavaju povezivanje ljudi, strojeva i uređaja u jedinstvenu komunikacijsku cjelinu, pružajući tako preduvjete za potpuno iskorištavanje potencijala koje nudi Industrija 4.0.

Privatne 5G mreže usmjerene su na industrijska operativna okruženja i korisnike. Komunikacijska rješenja temeljena na industrijskim bežičnim radijskim sustavima pružaju nezamislive mogućnosti implementacije različitih rješenja, a što uključuje udaljeno upravljanje strojevima, robotika u oblaku, automatizaciju procesa, prediktivno održavanje sustava, polu-autonomna i autonomna vozila, CCTV monitoring te kritične komunikacijske sustave (push-to-talk i push-to-video) – sve to preko jedne mrežne infrastrukture. Nokia Digital Automation Cloud (DAC) je end-to-end privatna bežična platforma za mrežno povezivanje dizajnirana s ciljem zadovoljavanja potreba kritičnih sustava poput industrijskih postrojenja, gradova, vlada, velikih poslovnih sustava i slično.

Nokia u svome portfelju nudi cjelokupna rješenja za implementaciju privatnih bežičnih mreža, uključujući perifernu opremu na lokaciji korisnika/stroja, jedinstvene nadzorne sustave za upravljanje industrijskim uređajima, sigurnosna rješenja te unutarnje i vanjske radijske jedinice za izgradnju privatnih 4G/5G mreža različitih veličina koje jamče zadovoljavanje potreba za kapacitetom i skalabilnošću.
vrh stranice