MIPRO priznanje za MICRO-LINK

30.05.2011.

MICRO-LINK je i ove godine sudjelovao na međunarodnom skupu za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju, elektroniku i mikroelektroniku – MIPRO 2011. Ova najznačajnija konferencija informacijske i komunikacijske tehnologije i mikroelektronike u ovom dijelu Europe bila je održana od 23. do 27. svibnja 2011. u Opatiji.
Na ovogodišnjem MIPRO-u MICRO-LINK je istaknuo dva noviteta u svojoj ponudi kvalitetnih telekomunikacijskih rješenja.
Predstavljen je novi proizvod - jedinstveni visokokapacitivni point-to-multipoint sustav RADWIN 5000, prvenstveno namijenjen telekom operaterima i pružateljima usluge pristupa Internetu (ISP), a kao drugi novitet bila je predstavljena cijela paleta novih rješenja za pružatelje telekom usluga tvrtke Tellabs. Tellabs komunikacijska rješenja uključuju proizvode i usluge iz područja višeuslužnih transportnih sustava, optičkih transportnih sustava, Metro Ethernet switching sustava, te višeuslužnih router sustava.

MICRO-LINK već dugi niz godina aktivno sudjeluje na skupu MIPRO u svojstvu izlagača, sponzora i predavača, stručnim izlaganjima o najnovijim dostignućima na području komunikacijskih tehnologija i predstavljanjem inovativnih komunikacijskih sustava.
Na ovogodišnjem MIPRO skupu MICRO-LINK je dobio značajno priznanje za svoj dugogodišnji rad. Na svečanom otvorenju MICRO-LINKu je uručena MIPRO Povelja za izuzetan doprinos razvoju informacijske i komunikacijske tehnologije i za promicanju ideje i misije MIPRO-a. „U današnjim sve manje poticajnim poslovnim okolnostima prepunim raznoraznih izazova, ovo najviše MIPRO priznanje vidimo kao uistinu značajan poticaj. MIPRO Povelja bit će nam motivacija i inspiracija za daljnji razvoj poslovanja, kao i ustrajanje na dosadašnjem poslovnom usmjerenju prema razvoju i implementaciji najnovijih ICT tehnoloških dostignuća“, istaknula je direktorica MICRO-LINKa Lana Janković.
vrh stranice