MICRO-LINK uvršten u hrvatske Gazele

17.10.2007.

U okviru proglašenja najboljih tvrtki Gazela središnje Hrvatske i Grada Zagreba održanog 16.10.2007. u zagrebačkom hotelu Antunović, MICRO-LINKu je uručeno priznanje za uvrštenje u brzorastuće tvrtke Gazele 2007.
Gazele su tvrtke u segmentu malih i srednjih poduzeća koje odlikuje sposobnost brze reakcije i prilagodbe na tržišne promjene, napredna poslovna filozofija, korištenje i brza primjena novih znanja, kao i rast na osnovi inovativnosti.Tvrtke gazele su perspektivna i brzorastuća poduzeća koja transparentnim poslovanjem predstavljaju sigurnije poslovne partnere.
 
Tvrtke-gazele okarakterizirane su kao tvrtke koje pokreću hrvatsko gospodarstvo - kao dinamične, brzorastuće tvrtke koje su zaslužne za velik dio ukupnog rasta prihoda hrvatskog gospodarstva koje osiguravaju rast broja zaposlenih u privatnom sektoru.
 
Direktorica MICRO-LINKa, Lana Janković, komentirala je da je ponosna što seMICRO-LINK svojim uspješnim poslovanjem uspio svrstati među brzorastuće tvrtke koje su pokretači razvoja hrvatskog gospodarstva. Napomenula je da su za status MICRO-LINKa kao hrvatske gazele zaslužni svi djelatnici tvrtke koji su uvijek usmjereni primjenama najnovijih znanja i tehnologija i fleksibilni prema promjenama koje donosi rast poslovanja, te da će ovo značajno priznanje biti dodatna motivacija za daljnji uspješni razvoj tvrtke.
vrh stranice