Micro-Link uručio nagrade studentima FER-a

12.07.2019.

Zavod za radiokomunikacije Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu tradicionalno dodjeljuje nagradu Zlatko Smrkić za najbolji diplomski rad u tekućoj akademskoj godini studentima profila Bežične komunikacijske tehnologije.
Nagrade se dodjeljuju u čast Zlatka Smrkića, osnivača Zavoda za radiokomunikacije i glavnoj pokretačkoj sili na područja komunikacija pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Sponzori ovogodišnjih nagrada studentima bili su ključni gospodarstvenici iz područja radiokomunikacija, tvrtke A1 Hrvatska, Atlantic Grupa, Croatel, Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Hrvatski Telekom, Micro-Link i Odašiljači i veze.
 
U povjerenstvu za ocjenjivanje radova u ime Micro-Link sudjelovao je direktor Odjela komunikacijskih rješenja Nikola Mataga, a na dodjeli nagrada sudjelovala je i direktorica Micro-Linka, Lana Janković Darapi.
 
"Iznimna nam je čast i zadovoljstvo podržati dodjelu nagrade Zlatka Smrkić. Ponosni smo na studente i oduševljeni njihovim predstavljenim radovima i inženjerskim idejama. Kao poslodavci sigurni smo da Zavod za radiokomunikacije stvara stručan kadar koji će u budućnosti uspješno savladati sve izazove radiokomunikacijske struke.", navodi Lana Janković Darapi.
vrh stranice