Micro-Link predstavio novu uslugu na Adria Security Summitu

26.09.2017.

Usluga DAJ WI-FI.event - vrhunski Wi-Fi za evente, konferencije, koncerte i sportske događaje
Sudjelujući na Adria Security Summitu u ulozi srebrnog sponzora i izlagača Micro-Link je predstavio svoja komunikacijska rješenja namijenjena za segment sigurnosti.
Osim toga, Micro-Link je na Summitu imao i važnu ulogu službenog pružatelja Wi-Fi usluge za cijelu konferenciju, te je ovom prilikom i premijerno predstavio svoju novu uslugu namijenjenu event industriji - DAJ WI-FI.event.

DAJ WI-FI.event jedinstvena je usluga koja osigurava Wi-Fi mrežu za potrebe evenata bilo kojeg tipa i veličine, a uključuje cjelovitu implementaciju i prilagodbu Wi-Fi sustava, tehničku podršku na lokaciji i brzo rješavanje eventualnih problema tijekom trajanja događanja. Dodatne usluge omogućuju brendiranje događanja putem captive portala, ciljano oglašavanje, interakciju s posjetiteljima kroz nagradne igre i kupone te prikupljanje vrijednih podatke o broju i tipu korisnika, aktivnostima, lokaciji i sl.

Instalirana Wi-Fi mreža na Adria Security Summitu pokrivala je površinu od 5000 m2 i osiguravala besprijekoran pristup Internetu na prostoru predvorja, konferencijske dvorane, izložbene dvorane i soba za sastanke. Na mrežu se tijekom konferencije spojilo preko 2000 klijentskih uređaja, a istovremeno je bilo spojeno ukupno 700 klijenata.

Micro-Link usluga DAJ WI-FI.event osigurala je posjetiteljima kontinuiranu i brzu vezu na Internet, a organizatore Adria Security Summita oslobodila svake brige oko Wi-Fi mreže te im omogućila da se potpuno posvete svojem događanju.
vrh stranice