MetaGeek – novi strateški partner tvrtke MICRO-LINK

16.09.2013.

MICRO-LINK je još jednom proširio svoje kompetencije i portfelj rješenja pridodajući listi kvalitetnih partnera novog strateškog partnera – tvrtku MetaGeek iz SAD-a. MetaGeek u portfelju svojih rješenja ima izvrsne spektralne analizatore s vizualnim prikazom podataka za Wi-Fi frekvencijske opsege 2.4 GHz, 5 GHz i 900 MHz pokrivajući 802.11 a/b/g/n/ac razne širine kanala i modulacijske postupke.
Pomoću MetaGeek WiSpy+Chanelyzer rješenja moguće je analizirati sve tipove interferencija:
 
• co-channel interferencija
 
• interferencija preklapajućih susjednih kanala

• non-WiFi interferencija – razni izvori smetnji kao što su mikrovalne pećnice, baby monitori, bežični video nadzor i slično.
 
Svi uređaji koji odašilju ovisno o modulacijskim postupcima stvaraju neki oblik koji se vrlo precizno prikazuje u MetaGeek spektralnim analizatorima pa osim smetnji možemo i prepoznati tip uređaja koji nam smeta.
 
Eye P.A. software omogućava analizu 802.11 paketa, stručne savjete i optimiziciju Wi-Fi mreže. Izuzetno moćan alat koji će dati kompletan pregled mreže, prikazati sve Access Pointove u okruženju i sve klijente koji pričaju sa pojedinim Access Pointom. Omogućava pregled kompletne komunikacije u smislu teoretskih brzina (data rates) kojima pojedini klijenti pričaju sa Access Pointovima, koliko vremena koriste za vrijeme slanja i primanja prometa, koliko je retransmisija i zbog čega, otkrit će koji klijentski uređaj usporava mrežu, itd. Filtriranje i vizualizacija trendova i problema na mreži omogućava uspješnije otklanjanje istih i bolji dizajn Wi-Fi mreža.
vrh stranice