Konferencija „Wi-Fi i ICT rješenja u turizmu“

25.10.2015.

U zagrebačkom hotelu Antunović je 22.10.2015. održana konferencija „Wi-Fi i ICT rješenja u turizmu“ u organizaciji tvrtke Ruckus Wireless, lidera na tržištu bežičnih sustava, i tvrtke AdriNet koja je distributer inovativnih komunikacijskih tehnologija za Adria regiju.
Na konferenciji se okupilo više od stotinu predstavnika najznačajnijih hotela i hotelskih grupacija iz cijele regije, predstavnika marina, nacionalnih parkova, turističkih djelatnika, organizatora evenata i ugostitelja. Osim gostiju iz područja turizma i ugostiteljstva, na konferenciji su sudjelovali i ICT stručnjaci te vodeći sistem integratori u telekomunikacijama koji su aktivni u segmentu turizma, te Ruckus i AdriNet partneri koji su prikazali svoja iskustva u implementaciji Wi-Fi rješenja.

Glavna tematska okosnica konferencije bila je primjena Wi-Fi rješenja u turizmu. Sudionici su dobili detaljniji uvid o tome na koji način bi Wi-Fi infrastruktura trebala funkcionirati za potrebe hotelijera, ugostitelja, organizatora evenata i kongresnog turizma te kako planirati izgradnju infrastrukture i iskoristiti potencijale koje pružaju poticaji za ICT u turizmu i hotelijerstvu. Naglasak je bio stavljen na primjenu Wi-Fia, a predstavljeni su konkretni primjeri kako koristiti tehnologiju za povećanje zadovoljstva gostiju i poticanje dodatne potrošnje te kakve sve dodatne vrijednosti može osigurati kvalitetan Wi-Fi.
MICRO-LINK je na konferenciji sudjelovao kao ovlašteni partner i VAR tvrtke Ruckus Wireless.

Više konferenciji

vrh stranice