INVISIO

INVISIO je globalni tržišni lider u području kreiranja naprednih sustava za komuniciranje i sustava za zaštitu sluha s više od 20 godina iskustva na tržištu. Sjedište kompanije je u Kopenhagenu, a prodajni uredi nalaze se još i u SAD-u, Francuskoj i Italiji.
 
Ključna djelatnost tvrtke je razvoj i prodaja sustava koji profesionalcima omogućavaju komunikaciju i efikasan rad u zahtjevnim sredinama s visokom razinom šuma te u kritičnim trenucima za realizaciju misije, pri tome pazeći na zaštitu sluha kao jednog od ključnih osjetila profesionalca na terenu.
 
Napredni sustav zaštite sluha omogućava korisniku jasnu komunikaciju u najzahtjevnijim okruženjima, istovremeno štiteći uho od iznenadnih impulsnih zvukova ili kontinuiranih zvukova/šumova velike glasnoće. Pored toga, izuzetno mala masa i dimenzije INVISIO opreme te centralizirano napajanje omogućavaju korisniku veću mobilnost, učinkovitost i sigurnost uz kontinuiranu mogućnost komuniciranja.
 
Tehnologija prijenosa zvuka kroz kosti, kojom se prikupljaju vibracije s korisnikove donje vilice koje se pretvaraju u audio signal, omogućava jasnu komunikaciju u ekstremnim uvjetima, čak i dok korisnik šapče. Ključni korisnici INVISIO proizvoda su profesionalne obrambene i sigurnosne snage.
vrh stranice