INVISIO X5

INVISIO X5
 


Slušalice sa zaštitom sluha, vodeće na tržištu, s potpuno prirodnim uvidom u situaciju u okolini.

INVISIO X5 slušalice s tehnologijom zaštite sluha od vanjskih impulsnih ili kontinuiranih zvukova odlikuje izrazita udobnost, pouzdanost i kvaliteta zvuka, što zajedno omogućava potpuno prirodni zvučni prikaz situacije te izrazito precizno smjeranje. Dizajnirane su ekskluzivno za INVISIO kolekciju naprednih kontrolnih jedinica i temelj su INVISIO sustava zaštite sluha. To su dvostrane slušalice sa zaštitom sluha unutar uha s najmodernijim vanjskim mikrofonima za prirodan sluh i izmjenjivim spužvastim umetcima u šest veličina za udobnost i zaštitu sluha najbolju na tržištu. Potpuno su kompatibilne s drugim INVISIO sustavima, kao i s vojnim/policijskim kacigama, naočalama, aparatima za disanje i antifonima. Slušalice se savršeno prilagođavaju konturama bilo kojeg uha te tako omogućavaju maksimalnu udobnost i sigurno postavljanje.
INVISIO X5 slušalice posjeduju mikrofone s vanjske strane koji omogućavaju osluškivanje zvukova iz okruženja te prijenos istih u unutrašnjost uha, pružajući na taj način potpunu kontrolu situacije u okruženju. Napredni minijaturni zvučnici i mikrofoni reproduciraju zvuk potpuno prirodno, a digitalna obrada signala štiti korisnika od audio signala koji glasnoćom premašuju prag opasnosti.
INVISIO X5 slušalice unutar uha koriste tehnologiju prijenosa zvuka kroz kosti. Umjesto tradicionalnog zvučnog vala, mali i udobni mikrofon smješten u unutrašnjosti uha prikuplja vibracije s korisnikove donje vilice. Vibracije se pretvaraju u govor, čime se omogućava jasna komunikacija u ekstremnim uvjetima čak i kada korisnik šapče.
Tipične aplikacije su:
• specijalne vojne snage
• specijalna policija
• patrolne vojne i policijske jedinice
• ostale sigurnosne snage

Industrije
obrambena
državne institucije / javni sektor
nacionalna i javna sigurnostvrh stranice