INVISIO T5

Najlakše i najjednostavnije taktičke slušalice preko uha sa zaštitom sluha.

INVISIO T5 slušalice s tehnologijom zaštite sluha od vanjskih impulsnih ili kontinuiranih zvukova odlikuje izrazita udobnost, pouzdanost i kvaliteta zvuka, što zajedno omogućava potpuno prirodni zvučni prikaz situacije te izrazito precizno smjeranje. Napajaju se i kontroliraju od strane INVISIO kontrolne jedinice, što ih čini jednostavnim za uporabu i laganim, bez potrebe za internim baterijama ili gumbima.
S ukupnom masom manjom od 360 grama, INVISIO T5 značajno smanjuje teret na vojniku pri čemu pruža mogućnost kontrole situacije u okolini. Odlikuje ih značajno poboljšanje u odnosu na tradicionalne slušalice preko uha, budući da je sva težina i kompleksnost sa slušalica prebačena na INVISIO kontrolnu jedinicu.
INVISIO T5 slušalice posjeduju mikrofone s vanjske strane koji omogućavaju osluškivanje zvukova iz okruženja te prijenos istih u unutrašnjost uha, pružajući na taj način potpunu kontrolu situacije u okruženju. Napredni minijaturni zvučnici i mikrofoni reproduciraju zvuk potpuno prirodno, a digitalna obrada signala štiti korisnika od audio signala koji glasnoćom premašuju prag opasnosti.
Tipične aplikacije su:
• specijalne vojne snage (posebno padobranci)
• specijalna policija
• patrolne vojne i policijske jedinice
• ostale sigurnosne snage

Industrije
obrambena
državne institucije / javni sektor
nacionalna i javna sigurnostvrh stranice