Intervju sestara Lane i Ivane za časopis Zaštita

07.04.2020.

Potrebno je uvijek gledati u budućnost i gurati naprijed pritom ne zaboravljajući na svoje kolege i svoj tim, te kako u svemu ostati uspješna tvrtka govore sestre Ivana Janković Safarić i Lana Janković Darapi u intervjuu za časopis Zaštita.
Ipak se okreće… Iako nam se ovih dana na prvi pogled čini da je sve stalo, napretka nema u mirovanju. Činjenica je da je potrebno uvijek gledati u budućnost i gurati naprijed pritom ne zaboravljajući na svoje kolege i svoj tim, te kako u svemu ostati uspješna tvrtka govore sestre Ivana Janković Safarić i Lana Janković Darapi u intervjuu za časopis Zaštita.
 
Intervju je naravno bio održan u vrijeme kad nismo još niti slutili što sprema, niti kako će nam svima izgledati život i posao samo mjesec dana kasnije. Tako se dogodilo da upravo vrijednosti koje su istaknute u intervjuu – integracija, sinergija i povjerenje u tim, najviše dolaze do izražaja u kriznim vremenima. Bez njih nema napretka, niti jake i zdrave tvrtke.
 
„Sinergija tima je nešto na čemu zapravo svi zajedno radimo svaki dan, intenzivno surađujemo i družimo se, kako poslovno tako i privatno. Trudimo se svaki uspjeh tvrtke i pojedinaca zajednički proslaviti, a često smo jedni drugima podrška u teškim trenucima. „
 
Ostatak intervjua možete pročitati OVDJE
vrh stranice