Critical Communications World 2016

15.06.2016.

Vodeća svjetska konferencija posvećena kritičnim komunikacijama, Critical Communications World, održana je u Amsterdamu od 31.5. do 2.6. 2016.
Vodeća svjetska konferencija i izložba posvećena kritičnim komunikacijama, Critical Communications World, ove godine bila je održana u Amsterdamu od 31.5. do 2.6. 2016. Ovo događanje se održava svake godine i okuplja sve značajne tvrtke u svijetu kritičnih komunikacija, vodeće proizvođače rješenja, integratore, te ključne korisnike poput svih službi nacionalne i javne sigurnosti, policije, vatrogasaca, hitnih službi, itd.
Micro-Linkovi eksperti za PMR sustave i ove godine su sudjelovali na Critical Communications World kako bi bili u toku s najnovijim trendovima i novostima vezano uz kritične komunikacije te bili u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi još kvalitetnija i naprednija rješenja.
U sklopu sajma na ovogodišnjem Critical Communications World, Motorola se istakla među brojnim izlagačima predstavljanjem novih rješenja i proizvoda za kritične komunikacije budućnosti.
Jedno od takvih zanimljivih rješenja s velikim potencijalom za implementaciju je i proizvod WAVE 7000, koji je primarno dizajniran kako bi omogućio povezivanje i integraciju PMR (Private Mobile Radio) mreža s LTE mrežama.
Sve veći broj institucija zaduženih za javnu sigurnost se oslanja na pametne uređaje i bežični prijenos podataka, stoga je u porastu i broj država koje uslugu push-to-talk (PTT) nastoje učiniti dostupnom širom zemlje kako bi poboljšali kvalitetu komunikacijskih usluga. Do sada nije postojalo rješenje koje bi istodobno ovu uslugu pouzdano objedinilo s infrastrukturom postojećih PMR mreža i zadržalo njenu interoperabilnost. Korisnici koji imaju potrebe za visokoučinkovitom uslugom push-to-talk koja bi bila operabilna putem širokopojasne i mobilne komunikacijske mreže, uz WAVE 7000 sada dobivaju mogućnost da njihovi timovi budu uvijek povezani, bez obzira na to da li koriste PMR ili LTE mrežu.

U svojstvu ovlaštenog Motorola Radio Channel Partnera za Hrvatsku, Micro-Link će u svojoj ponudi ubuduće imati i ovakva rješenja.
vrh stranice