Aviat Networks

Zahvaljujući 50 godina iskustva u industriji, tvrtka Aviat Networks poznaje mikrovalne komunikacije bolje od bilo koga drugog. Aviat Networks je uvijek bila inovativna kompanija, pa je tako prva na svijetu proizvela split-mount mikrovalni radio, kao i prvi 38 GHz 128QAM radio uređaj te prvu kompaktnu hibridnu (TDM/IP) čvornu platformu.
 
Tvrtka konstanto ulaže u razvoj sljedeće generacije mikrovalnih uređaja od ultra laganih i tankih E-band radio uređaja do integriranog IP/MPLS transportnog sustava koji na jedinstveni način objedinjuje mikrovalni radio, carrier Ethernet preklopnik i IP/MPLS usmjerivač.

Aviat ima više iskustva od bilo kojeg drugog mikrovalnog proizvođača u pružanju rješenja za komunikacijske potrebe kada se radi o sigurnosti te nudi široku paletu rješenja za komunikaciju koja danas koriste službe javne sigurnosti, telekom operatori, komunalne službe, energetske kompanije, transportne kompanije i brojni drugi.
 
Aviat portfelj mikrovalnih uređaja pokriva široku paletu frekvencija, kapaciteta i aplikacija, a uređaji su dizajnirani tako da podržavaju jednostavnu migraciju s TDM na Carrier Ethernet/IP/MPLS, a nude i najbolje radijske performanse na tržištu uz standardno visoku efikasnost i pouzdanost.
vrh stranice