Eye P.A.+AirPcap

Eye P.A. omogućava brzo pregledavanje 802.11 mreže i stručne savjete za pomoć u optimizaciji Wi-Fi mreže. Koristi inovativnu vizualizaciju koja prikazuje uređaj koji koristi najviše vremena u pristupu kanalu, te uređaj koji koristi manje brzine prijenosa podataka zbog 802.11b standarda i mnoge druge uvide koji omogućuju optimizaciju Wi-Fi mreže.
Eye P.A. + AirPcap pomažu pri optimizaciji propusnosti i kapaciteta mreže, u identifikaciji uređaja koji koriste niske brzine prijenosa te mjerenju retransmisije unutar WLAN mreže.
 
Analiza paketa podrazumijeva sortiranje tisuća linija teksta i pogađanje razloga zbog kojeg se javlja određeni problem. Kao alternativa pregledavanju na tisuće tablica, Eye P.A. brzo filtrira pakete prema zadanom filteru, odnosno prilagođava se filterima koje definira korisnik. Eye P.A. koristi višeslojne interaktivne dijagrame koji se nazivaju „treepies“. „Treepies“ grafički prikazuju cjelokupnu iskoristivost za ukupno vrijeme pristupa, sve pakete i bajte unutar .pcap datoteke. Razumijevanje toka Wi-Fi prometa jednostavno je poput čitanja dijagrama.

U Eye P.A. Packets izborniku nalaze se tablice koje sortiraju paketski promet u trenutku u kojem je ulovljen (snimljen). Uvidom u podatke o razini prijemnog signala (RSSI), brzinu prijenosa podataka i druge specifične detalje paketa, može se bolje razumjeti probleme unutar WLAN mreža. Na isti način kao i s treepiesima, tablica koja sadrži informacije o paketima osvježava se prikazujući odabrane filtere i vremenske razmake koji su odabrani. Moguće je i prilagoditi stupce da prikazuju samo one podatke koji su interesantni.

Tipične aplikacije ovog sustava:

  • Optimizacija propusnosti i kapaciteta unutar mreže
  • Identifikacija uređaja koji ne podržavaju veće brzine prijenosa

Brošura

vrh stranice