Vijesti

Micro-Link na popisu 100 najvažnijih STEM poduzetnika

12.02.2020.

Prema analizi koju je u siječnju 2020. objavio ugledni poslovni tjednik Lider, naša članica Uprave Ivana Janković Šafarić uvrštena je na listu 100 najvažnijih STEM poduzetnika u Hrvatskoj. U članku Lidera istaknut je značaj STEM poduzetništva (engl. science, technology, engineering and mathematics) kao glavnog pogonskog goriva razvoja gospodarstva.

Bežične tehnologije za pametne gradove

12.07.2019.

Dosadašnja iskustva naprednih pametnih gradova širom svijeta pokazala su da je bežična povezivost temeljna okosnica za razvoj pametnih i sigurnih gradova budućnosti.

Micro-Link uručio nagrade studentima FER-a

12.07.2019.

Zavod za radiokomunikacije Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu tradicionalno dodjeljuje nagradu Zlatko Smrkić za najbolji diplomski rad u tekućoj akademskoj godini studentima profila Bežične komunikacijske tehnologije.

Kvaliteta i sigurnost u visinama

13.07.2019.

Micro-Linkovi terenski tehničari i inženjeri nerijetko poslove obavljaju u visinama, odnosno na komunikacijskim stupovima i tornjevima. Pritom im glava nije u oblacima već su fokusirani na kvalitetno obavljanje posla imajući na umu vlastitu sigurnost i sigurnost ostalih kolega na terenu.
vrh stranice