Sigurnosna i nadzorna rješenja

Sigurnosna rješenja u ponudi tvrtke MICRO-LINK sadrže registrofonske i dispečerske sustave, IP video nadzorne sustave te sustave naprednog upravljanja informacijama o fizičkoj sigurnosti. Klasični registrofoni snimaju glasovnu komunikaciju i to digitalne, analogne, trunk te VoIP kanale, dok moderni dispečerski komunikacijski sustavi osim glasovnih zapisa objedinjuju audio i video zapise, fotografije, CAD crteže i GIS podatke u jedinstvenom sučelju. IP video nadzorno rješenje dodaje automatsku detekciju, verifikaciju i razrješenje događaja temeljem video nadzora. Sigurnosna rješenja najčešće koriste državne institucije, službe nacionalne i javne sigurnosti te transportna i financijska industrija.
 
ICT nadzorna rješenja služe za upravljanje i praćenje mreža, aplikacija i IT infrastrukture te osim klasičnog alarmiranja i izvještavanja podržavaju razne mogućnosti automatizacije, prevenciju ispada, predviđanje i planiranje kapaciteta, distribuiran redundantni nadzor kao i praćenje performansi. Moderna nadzorna rješenja omogućuju praćenje kompletnih poslovnih servisa pružajući bolji uvid u performanse više komponenti koje podržavaju određenu uslugu ili servis, a iako ih najčešće koriste telekom operatori, velika poduzeća te podatkovni centri, koriste se i u svim industrijama koje imaju nešto kompleksniju mrežnu i IT infrastrukturu.

Video nadzor

Video nadzor se koristi za zaštitu ljudi, mjesta i imovine omogućujući kontrolu te potpuni pregled i predviđanje mogućih situacija. Pomoću sustava video nadzora moguće je brzo i efektivno identificirati potencijalno opasne situacije i smanjiti rizike kako u stvarnom vremenu, tako i prilikom kasnije obrade i analize informacija.

Registrofoni

Registrofoni su sustavi koji snimaju glasovnu komunikaciju, upravljaju i obrađuju pozive, a u naprednijim varijantama objedinjuju i video zapise, fotografije, CAD crteže te podatke o lokaciji u jedinstvenom sučelju. Registrofoni se koriste u sustavima javne sigurnosti, kontakt centrima te u brojnim drugim tvrtkama koje imaju potrebu za snimanjem, pohranom i manipulacijom audio-vizualnim informacijama o događajima.

Nadzor i upravljanje

Sustavi za nadzor i upravljanje omogućuju upravljanje informacijama o fizičkoj sigurnosti te temeljem IP video nadzornog rješenja, izvršavaju automatsku detekciju, verifikaciju i razrješenje događaja temeljem video nadzora. Ovi sustavi se lako integriraju s drugim sigurnosnim sustavima pružajući objedinjeni nadzor situacija, objedinjeno korisničko sučelje, korelaciju pametnih senzora, analizu i adaptivne radne procese.

Softver za nadzor (NMS/EMS)

Softver za nadzor omogućuje pregled cjelokupne ICT infrastrukture i IT aplikacija s jednog ili s više mjesta. Moderna nadzorna rješenja nude kompletan nadzor kao i kontrolu nad raznim uređajima, aplikacijama i servisima što olakšava vođenje i održavanje većih i kompleksnijih ICT sustava.
Proizvodi
vrh stranice