srpanj 2011.
Novi ured MICRO-LINKa
više >
svibanj 2011.
MIPRO priznanje za MICRO-LINK
više >
svibanj 2011.
Da li je Aviat instalirao najdulji all-IP link na svijetu?
više >
svibanj 2011.
Novi point-to-multipoint sustav RADWIN 5000
više >
travanj 2011.
TELLABS – novi strateški partner MICRO-LINK-a
lipanj 2010.
Tehnološka radionica o digitalnim TETRA repetitorima
više >
svibanj 2010.
MIPRO 2010 – MICRO-LINK na međunarodnom ICT skupu
više >
svibanj 2010.
RADWIN – novi partner MICRO-LINK-a
više >
veljača 2010.
HARRIS STRATEX NETWORKS postaje AVIAT NETWORKS
više >
srpanj 2009.
HARRIS STRATEX NETWORKS – prvi dobavljač po izboru korisnika
više >
svibanj 2009.
MIPRO 2009 – predstavljen ECLIPSE EDGE radijski sustav
više >
siječanj 2009.
Prezentacija Aprisa XE komunikacijskog sustava
više >
siječanj 2009.
SATELLAR - digitalni radijski modem najnovije generacije
više >
siječanj 2009.
Novogodišnja čestitka predsjednika Mesića putem TETRE
Video više >
  travanj 2011.  
 

TELLABS – novi strateški partner MICRO-LINK-a

MICRO-LINK je nedavno proširio svoje kompetencije i portfelj komunikacijskih rješenja, pridodajući listi kvalitetnih partnera novog strateškog partnera – tvrtku Tellabs iz SAD. Partnerski ugovor potpisan je tijekom ožujka, a trenutno se intenzivno radi na potrebnoj edukaciji i osposobljavanju MICRO-LINK inženjera i prodajnih managera za Tellabs proizvode i pružanje profesionalnih usluga. Predstavnici MICRO-LINK-a nedavno su sudjelovali na globalnoj partnerskoj konferenciji, gdje su primili i službenu dobrodošlicu u svjetsku obitelj Tellabs partnera.

Tellabs je vodeća svjetska telekomunikacijska kompanija koja dizajnira i proizvodi integrirane sustave i rješenja namijenjene pružateljima telekom usluga.
Tellabs pruža podršku svojim korisnicima putem naprednih istraživačkih i razvojnih centara, prodajnim i servisnim uredima te strateškim partnerima poput MICRO-LINK-a koji se nalaze diljem svijeta.

Za MICRO-LINK, koji je fokusiran na pružanje cjelovitih komunikacijskih rješenja, ovo strateško partnerstvo će omogućiti pružanje proizvoda i usluga iz područja višeuslužnih transportnih sustava (Managed Transport System), optičkih transportnih sustava (Optical Transport Series), Metro Ethernet switching sustava, te višeuslužnih router sustava. MICRO-LINK u svakom trenutku želi ponosno stajati iza svog mota „MICRO-LINK – naj link u vašim komunikacijama“, stoga konstantno radi na proširenju i unapređenju svoje ponude kako bi korisnicima mogao ponuditi optimalan izbor komunikacijskih rješenja koja inkorporiraju najnovije tehnologije.

Tellabs je prepoznao MICRO-LINK kao svog idealnog partnera i distributera, uzimajući u obzir kompetencije, iskustvo i vodeću poziciju na regionalnom tržištu komunikacijskih sustava.

O Tellabs
Tellabs je globalna tvrtka koja se bavi telekomunikacijskim rješenjima, posluje u oko 100 zemalja, a ima urede u 30 zemalja. Čak 43 od 50 globalnih pružatelja telekomunikacijskih usluga je odabralo Tellabs za svoja mobilna, optička i poslovna rješenja i usluge (T-Mobile, Telstra, Verizon, Vodafone, BT, Vodacom, AT&T, NetCom, NTT Communications, Swisscom, Telmex, itd.). Među Tellabs korisnike ubrajaju se i kabelske TV kompanije, državne institucije i sistem integratori.
Tellabs Mobilna Rješenja zbog fleksibilnosti u dizajnu podržavaju promjene i ubrzani rast prometa za mobilne mreže. Iskustvo Tellabsa na 400 mobilnih mreža širom svijeta kreiralo je rješenja koja korisnicima omogućavaju jednostavnu migraciju na paketsku tehnologiju, nadogradnju 3G i 4G usluga, te eksploataciju mobilnog Interneta za nove izvore prihoda.
Tellabs Optička Rješenja objedinjuju tehnologije optičkog umrežavanja i servisnog sloja na jedinstvenoj fleksibilnoj i skalabilnoj platformi, što korisnicima omogućava troškovno efikasnu migraciju mrežne infrastrukture za usluge sljedeće generacije, čime je znatno povećana efikasnost mreže i brza implementacija novih usluga.
Tellabs Poslovnim Rješenjima povećava se pouzdanost, dostupnost i garantirana QoS mreže, uz smanjenje operativnih troškova.

O MICRO-LINK d.o.o.
MICRO-LINK je specijalizirana ICT tvrtka koja se bavi sistem integracijom u području komunikacija, s iskustvom od uskoro 20 godina uspješnog poslovanja. Svoju djelatnost zasniva na konceptu pružanja cjelovitih rješenja korisnicima, objedinjujući široku paletu tehnološki naprednih proizvoda i komunikacijskih rješenja kao i pružanje svih profesionalnih usluga potrebnih za implementaciju takvih sustava. Orijentacija tvrtke je implementiranje najnovijih i naprednih tehnoloških rješenja iz područja ICT-a i kontinuirano inoviranje.

ARHIVA NOVOSTI:
 
PRESS:
2010
2009
2007
2006
2005